Від:€0.00
0
(0 відгуків)
Запит

Villa 57886

0 (Немає відгуків)
Сутиван, Croatia

Про помешкання

Розкішна середземноморська вілла з відкритим пейзажним басейном з підігрівом, виготовленим зі всесвітньо відомого брацького каменю, розташована в красивому мальовничому селищі Сутіван на лісистому острові Брач.

Здається в оренду ця розкішна хорватська вілла з приватним доступом до пляжу, звідки відкривається вражаючий вид на Спліт і околиці. Вона займає 3 поверхи та має 4 спальні, 4 окремі ванні кімнати, вітальню, обідню зону та повністю обладнану кухню і підходить для розкішного відпочинку на 8 осіб.

Прибувши до власності хорватської розкішної вілли з видом на море на острові Брач , яка розташована в першому ряду до моря, відразу захоплює подих від переповненого басейну з підігрівом (очищення електролізом) від звідки відкривається чарівний вид на найбільше місто Далмації Спліт і старе середньовічне місто Оміш, яке випромінює різноманітні історичні піратські історії.

На території цієї красивої приватної вілли є барбекю, літня кухня, зручні шезлонги для прийняття сонячних ванн і садові меблі під відкритим небом, де ви можете насолоджуватися післяобідньою релаксацією, готуючи якісну та смачну їжу під звуки цвіркунів і птахів. Це місце, де ви можете насолоджуватися повною приватністю і, якщо хочете, освіжитися в басейні або насолодитися сонцем. Крім того, вранці тут же можна випити ранкову каву з ситним сніданком, щоб почати день з порцією позитивної енергії. Ця приватна вілла для сімейного відпочинку або відпочинку з друзями складається з 3 поверхів, і на кожному поверсі є одна простора спальня з двоспальним ліжком розміру king-size, власна ванна кімната, гардеробна і дві спальні, які знаходяться на поверхи мають приватну терасу. Всередині цієї красивої хорватської розкішної вілли є ще одна двоспальна спальня (36 м2) , яка має окремий вхід і вид на море.

Ця приватна повністю огороджена вілла має вітальню (55 м2) зі зручними м’якими диванами, з яких відкривається неймовірний вид через скляну частину кімнати, а обідня зона розташована поруч із сучасними диванами, де можуть зручно розміститися до 10 осіб. Біля вітальні знаходиться повністю обладнана кухня (16 м2) зі склокерамічною плитою, духовкою, чайником, холодильником, льодогенератором, холодильником для вина, посудомийною машиною. Усередині цієї сучасної вілли для відпочинку є пральна машина, сушарка (за запитом), сейф, а також вона оснащена SMART TV, підключенням до Інтернету, кондиціонером і можливістю підігріву підлоги.

На території є приватна автостоянка та гараж, над яким є камери безпеки, щоб ви могли безтурботно насолоджуватися літньою відпусткою в абсолютно спокійному оазисі, і вона розташована в 1,2 км від центру Сутіван. Якщо ви хочете зайнятися адреналіновими видами діяльності, ми пропонуємо два гірських велосипеда для дослідження прекрасного острова Брач.

Зручності

Барбекю
Басейн
Безкоштовна парковка
Безкоштовний WiFi
Відкритий басейн з підігрівом

Переваги

На березі моря
Приватність
Сімейний відпочинок

Політика помешкання

Депозит: €1500 (оплачується по прибутті)
Заселення: 16:00 | Виселення: 10:00

Ванні кімнати

1
2
3
4

Спальні

1
2
3
4

Відстань до моря

до 50 м

Ціни та доступність

Локація

Сутиван, Croatia
Вартість: €0.00

Owner

admin

з 2022

Контакти менеджера

Електронна адреса

ukr1@floriantravel.com

Перегляньте інші варіанти