Від:€0.00
0
(0 відгуків)
Запит

Villa 57655

0 (Немає відгуків)
Brač, Croatia

Про помешкання

Розкішна вілла з басейном біля моря розташована в Сплітській, невеликому і тихому місці на острові Брач, всього в 5 м від моря і в 5 км від міста Супетар.
Розкішна вілла у Хорватії з приватним басейном для відпочинку на березі моря на острові Брач ​​пропонує вам унікальний оазис спокою на території площею 820 м2 та житловою площею 190 м2. Ця розкішна пляжна вілла з басейном з підігрівом займає 2 поверхи.

Вілла складається з обладнаної кухні та вітальні, просторої вітальні з диваном-ліжком, великої відкритої тераси з басейном, шезлонгами та обіднім столом на відкритому повітрі, а також 3 спалень з окремими ванними кімнатами.
Підходить для комфортного проживання 8 осіб (6+2).

Вхід до цієї орендованої вілли на острові Брач ​​знаходиться на першому поверсі, де є повністю обладнана кухня з найсучаснішою технікою, яка дозволяє почуватися як вдома з домашньою кухнею та затишною просторою вітальнею, прикрашеною оригінальні меблі та великий телевізор. Посеред кімнати, залитої денним світлом, стоїть великий дерев’яний обідній стіл на 10 осіб. З вітальні гості потрапляють прямо на різні тераси та до басейну з підігрівом. На першому поверсі розташована головна спальня з ванною кімнатою та власною терасою з шезлонгами для полуденної тіні з видом на море.

З першого поверху, спустившись сходами, ви потрапляєте на перший поверх вілли, що здається в оренду біля моря, де є ще дві спальні з ванними кімнатами та прямим виходом на садову терасу. У всіх спальнях є ліжко розміром 180 х 200 см. На довершення всього прогуляйтеся до просторих відкритих терас, які ідеально підходять для вечірніх посиденьок, де гості можуть насолодитися приготуванням барбекю з видом на море.

Також є приватний сад площею понад 820 м2, оточений зеленню та середземноморськими ароматами, лише за декілька метрів від моря та приватної парковки. Для ознайомлення з околицями цього прекрасного острова гості матимуть у своєму розпорядженні велосипеди .

Ця чарівна вілла з приватним басейном для відпочинку на березі моря на острові Брач ​​була побудована з використанням традиційного каменю та екологічних матеріалів, що підтверджує сертифікат A+ щодо енергоспоживання, а також забезпечує найвищий рівень комфорту та стилю. Забронюйте цю віллу на березі моря для 8 осіб і насолоджуйтеся розкішною хорватською відпусткою. Вся вілла на березі моря оснащена кондиціонером і Wi-Fi .

Відстань від цієї пляжної вілли з басейном до моря становить 5 м і 5 км від міста Супетар.

Магазини: 250 м

Зручності

Барбекю
Басейн
Безкоштовна парковка
Безкоштовний WiFi
Відкритий басейн з підігрівом
Дозволено з домашніми тваринами

Переваги

На березі моря
Приватність
Сімейний відпочинок

Політика помешкання

Депозит: €1000 (оплачується по прибутті)
Заселення: 16:00 | Виселення: 10:00

Ванні кімнати

1
2
3

Спальні

1
2
3

Відстань до моря

до 50 м

Ціни та доступність

Локація

Brač, Croatia
Вартість: €0.00

Owner

admin

з 2022

Контакти менеджера

Електронна адреса

ukr1@floriantravel.com

Перегляньте інші варіанти