Від:€0.00
0
(0 відгуків)
Запит

Villa 57560

0 (Немає відгуків)
Подаца, Croatia

Про помешкання

Красива пляжна вілла знайшла своє місце в невеликому містечку Подаца, недалеко від Макарської. У цьому затишному будинку дозволено розміщення з домашніми тваринами, і він забезпечує повний спокій і відпочинок. Є велика тераса, де можна поніжитися на сонці, випиваючи коктейль і насолоджуючись захоплюючим видом на море. Цей будинок відпочинку є ідеальним місцем для спокійного відпочинку на узбережжі Адріатичного моря, де ви можете легко розслабитися та забути про свої зобов’язання.

Вілла розташована на самому пляжі і пропонує вам повний спокій і приголомшливий панорамний вид на море. Цей будинок для відпочинку на березі моря має 3 тераси з шезлонгами та садовими меблями. Також є відкрита зона для їжі та барбекю. Тут можна провести літні вечори та пообідати на свіжому повітрі.

На пляжній віллі є тренажери для занять спортом і гараж із двома паркувальними місцями. За додаткову плату та за запитом ми можемо організувати щоденні послуги покоївки та трансфер до/з аеропорту.

Макарська Рів’єра – одне з найкрасивіших місць на узбережжі Адріатичного моря, де проходить багато розважальних і культурних заходів. У вас також є можливість здійснити екскурсії до найближчих міст і островів.

Зручності

Барбекю
Безкоштовна парковка
Безкоштовний WiFi
Дозволено з домашніми тваринами
Тренажерний зал

Переваги

На березі моря
Приватність
Сімейний відпочинок

Політика помешкання

Заселення: 16:00 | Виселення: 10:00

Ванні кімнати

1
2
3
4

Спальні

1
2
3

Відстань до моря

до 50 м

Ціни та доступність

Локація

Подаца, Croatia
Вартість: €0.00

Owner

admin

з 2022

Контакти менеджера

Електронна адреса

ukr1@floriantravel.com

Перегляньте інші варіанти