Від:€0.00
0
(0 відгуків)
Запит

Villa 57171

0 (Немає відгуків)
Слатине, Croatia

Про помешкання

Cучасна вілла з джакузі, а також повністю обладнаним тренажерним залом. Будинок розташований в ідеальному місці, прямо біля пляжу, 10 м від моря в Слатіне на острові Чіово. Власність цієї приватної вілли займає площу 400 м2, а її житлова частина займає площу 270 м2.

Зовнішній вигляд цього будинку для відпочинку з басейном з підігрівом (39 м), джакузі та душем на відкритому повітрі створений для насолоди літньою відпусткою. Відпочити можна на шезлонгах або комфортабельній зоні відпочинку, а також є літня кухня з каміном на дровах та електричним грилем, а також вуличним столом на 8 осіб.

Вілла має повністю обладнану кухню, вітальню зі столом на 8 осіб і вітальню з диванами, РК-телевізором/супутниковим телебаченням і каміном. Загалом тут є 4 спальні, 2 з окремими ванними кімнатами та 2 зі спільними ванними кімнатами. На віллі є додаткова кімната з міні кухнею, столом і меблями для сидіння і виходом на відкриту терасу. Вілла для відпочинку також має повністю обладнаний спільний тренажерний зал.

Вілла повністю оснащена кондиціонером і має доступ до Wi-Fi. На віллі є повністю обладнана кухня з плитою, духовкою, витяжкою, посудомийною машиною, холодильником, льодогенератором і кавоваркою. Також до послуг гостей пральна машина, праска та прасувальна дошка. Також можна замовити дитячий стільчик і дитяче ліжечко. Для гостей приватної вілли також надається безкоштовна автостоянка.

Відстань від вілли до моря становить 10 м, а до центру Трогіра – 7 км.

Зручності

Басейн
Басейн з підігрівом
Безкоштовна парковка
Безкоштовний WiFi
Джакузі
Камін
Тренажерний зал

Переваги

На березі моря
Приватність
Сімейний відпочинок

Політика помешкання

Депозит: €1000 (оплачується по прибутті)
Заселення: 16:00 | Виселення: 10:00

Ванні кімнати

1
2
3

Спальні

1
2
3
4

Відстань до моря

до 50 м

Ціни та доступність

Локація

Слатине, Croatia
Вартість: €0.00

Owner

admin

з 2022

Контакти менеджера

Електронна адреса

ukr1@floriantravel.com

Перегляньте інші варіанти