Від:€0.00
0
(0 відгуків)
Запит

Villa 53321

0 (Немає відгуків)
Pula, Croatia

Про помешкання

Ця 2-поверхова вілла з басейном у Пулі є типовим зразком істрійської фазенди, яка ідеально підходить для спокою та відпочинку. Тут можна відпочити з сім’єю.

Інтер’єр просторого особняка яскравий і стильний, створює домашню атмосферу. На першому та другому поверсі розташовані дві обладнані кухні та дві комфортні вітальні.

Одна кухня виконана в сірих і коричневих тонах, а інша в білих і деревно-коричневих тонах. Зовні вас чекає чудовий басейн, а також крита тераса з відкритою обідньою зоною та газовим барбекю. Вілла має до 20 приватних і безкоштовних паркувальних місць.

У всіх семи спальнях встановлені двоспальні ліжка. П’ять спалень мають балкони, а дві – тераси, з усіх відкривається приголомшливий вид на пишну зелень. Тут також є достатньо місця для спілкування, включно з ігровою кімнатою з настільним футболом, приставкою PlayStation та ігровим майданчиком для дітей.

Розташований серед мальовничих ландшафтів Істрії, Пула є динамічним і чарівним містом, яке може похвалитися багатою культурною спадщиною. Познайомтеся з історією міста, досліджуючи стародавні руїни храму Августа та арки Сергіїв, або помилуйтеся чудовою Ареною Пули, величним римським амфітеатром, який стоїть високим і гордим донині.

Готові відчути магію вілли  з басейном і чудеса Пули? Не чекайте більше – забронюйте проживання зараз і вирушайте в незабутню подорож відпочинку, культури та пригод! Подаруйте собі комфорт, на який ви заслуговуєте, і створіть спогади, які залишаться на все життя.

Відстань до пляжу: 7 км

Зручності

Басейн
Безкоштовна парковка
Безкоштовний WiFi
Дитячий майданчик
Для великих родин та компаній
Ігрова кімната

Переваги

Приватність
Сімейний відпочинок

Політика помешкання

Депозит: €1000 (оплачується по прибутті)
Заселення: 16:00 | Виселення: 10:00

Ванні кімнати

1
2
3
4
5
6

Спальні

1
2
3
4
5
6
7

Ціни та доступність

Локація

Pula, Croatia
Вартість: €0.00

Owner

admin

з 2022

Контакти менеджера

Електронна адреса

ukr1@floriantravel.com

Перегляньте інші варіанти