Від:€0.00
0
(0 відгуків)
Запит

Villa 52565

0 (Немає відгуків)
Labin, Croatia

Про помешкання

Затишна вілла розташована недалеко від міста Рабац і є ідеальним вибором для спокійного відпочинку. Вілла має приватний басейн із солоною водою та оточена зеленою природою на ділянці площею 4000 м2. Вілла складається з двох окремих будинків, але з’єднаних разом. Перший будинок складається з цокольного та першого поверхів, а другий – це будинок на цокольному поверсі. Кожен будинок має власну кухню та вітальню.
Будинок 1
У цьому будинку є повністю обладнана кухня з обідньою зоною та прямий вихід в сад з басейном. У вітальні є телевізор і великий диван, де можна подивитися хороший фільм, почитати книгу або просто відпочити після обіду. На віллі є 3 спальні, кожна з яких оснащена кондиціонером. На віллі є три ванні кімнати.
Будинок 2
У цьому будинку також є повністю обладнана кухня з обідньою зоною та прямий вихід у сад із басейном. У вітальні є телевізор і великий диван. На віллі 3 спальні. На віллі є дві ванні кімнати з душем. На відкритому повітрі перед віллою є басейн, біля якого встановлені шезлонги, які ідеально підходять для відпочинку. На критій терасі є стіл з вісьмома стільцями, де можна подати обід або вечерю.
Любителі шашликів будуть в захваті від барбекю, де швидкі, але смачні страви чекають на приготування.

Зручності

Барбекю
Басейн
Безкоштовна парковка
Безкоштовний WiFi
Для великих родин та компаній

Переваги

Приватність
Сімейний відпочинок

Політика помешкання

Депозит: € 500 (оплачується по прибутті)
Заселення: 16:00 | Виселення: 10:00

Ванні кімнати

1
2
3
4
5

Спальні

1
2
3
4
5
6

Ціни та доступність

Локація

Labin, Croatia
Вартість: €0.00

Owner

admin

з 2022

Контакти менеджера

Електронна адреса

ukr1@floriantravel.com

Перегляньте інші варіанти