Від:€0.00
0
(0 відгуків)
Запит/Бронювання

Villa 50525

0 (Немає відгуків)
Крница, Croatia

Про помешкання

Ця 1-поверхова вілла розташована у глибинці, серед тихої зелені. Її розташування дозволяє гостям досліджувати весь півострів Істрія. Хоча це приблизно 3 км від найближчого пляжу, якщо ви орендуєте автомобіль, все стане під рукою.

Огороджений маєток має площу 800 м2 і може похвалитися 4 спальнями, в яких ідеально можуть розміститися до 9 осіб, 8 на основних ліжках і 1 на додатковому ліжку.

Як тільки ви досягнете цього затишного помешкання, ви відкриєте для себе його прекрасну простоту. Чарівний особняк повністю оточений комбінацією стіна-огорожа. Ви відразу помітите, що це зручно для дітей. Отоплене зеленню, воно створює спокійний оазис. Ви можете насолодитися привабливим бірюзовим басейном (32 м2), обладнаним шезлонгами та парасольками, або критою терасою з двома перехрещеними колонами, що робить його грандіозним. Тут можна повечеряти ввечері або насолодитися коктейлем, поки діти стрибають до басейну. Підігрів басейну оплачується додатково.

Інтер’єр цієї 4-зіркової вілли сучасний і світлий. Ретельно підібрані меблі надають тепло житловому простору. Повністю обладнана кухня та комфортна вітальня орієнтовані на басейн із терасою. Чотири комфортабельні спальні сучасно мебльовані. У кожній спальні є окрема ванна кімната, звідки відкривається чудовий вид на зелений парк.

Ділянка покрита Wi-Fi, повністю кондиціонована, і пропонує 2 паркувальних місця для своїх гостей.

 

Зручності

Барбекю
Басейн
Басейн з підігрівом
Безкоштовна парковка
Безкоштовний WiFi

Переваги

Приватність
Сімейний відпочинок

Політика помешкання

Депозит: € 500 (оплачується по прибутті)
Заселення: 16:00 | Виселення: 10:00

Ванні кімнати

1
2
3
4

Спальні

1
2
3
4

Ціни та доступність

Локація

Крница, Croatia
Вартість: €0.00
  • 04/08/2024
  • 05/08/2024
Загалом
€0.00

Owner

admin

з 2022

Контакти менеджера

Електронна адреса

ukr1@floriantravel.com

Перегляньте інші варіанти