Від:€0.00
0
(0 відгуків)
Запит

Villa 49716

0 (Немає відгуків)
Вишнян, Croatia

Про помешкання

З’єднання з природою буде невимушеним у цьому прекрасному будинку в сільській місцевості Істрії. Зелені газони, чудові панорамні краєвиди та чисте повітря миттєво розслаблять вас. Крім того, тут ви можете насолоджуватися багатьма пішохідними стежками або кататися на велосипеді найстарішою стежкою в Істрії під назвою Паренцана.

Будинок відпочинку з басейном розташований на великій території площею 700 м2. На першому поверсі розташована велика кухня з усім необхідним для приготування їжі на велику родину чи компанію. 

Інтер’єр цього будинку для відпочинку дуже простий і чистий. Барвисті картини та деталі створюють яскраву домашню атмосферу. Для додаткової розваги ви можете пограти в більярд або влаштувати змагання в іграх на PS.

Завдяки просторій відкритій зоні цей будинок для відпочинку робить акцент на проведенні часу на свіжому повітрі та спілкуванні. Обідня зона на відкритому повітрі з грилем чудово підходить для того, щоб насолодитися смачними стравами та винами Істрії. 

Басейн із великою сонячною терасою пропонує освіжити та відпочити. Звідси відкривається панорамний вид на пагорби та долини аж до Адріатичного моря.

Цей прекрасний будинок для відпочинку у Вишняні знаходиться за декілька хвилин їзди від багатьох гарних міст на східному узбережжі Істрії. Таким чином, це відкриває багато можливостей для огляду визначних пам’яток Істрії. Найближчі продуктові магазини, ресторани та бари знаходяться в 5 хвилинах ходьби.

Відстань до пляжу: 9 км

Зручності

Барбекю
Басейн
Безкоштовна парковка
Безкоштовний WiFi
Для великих родин та компаній

Переваги

Приватність
Сімейний відпочинок

Політика помешкання

Депозит: € 500 (оплачується по прибутті)
Заселення: 16:00 | Виселення: 10:00

Ванні кімнати

1
2
3
4

Спальні

1
2
3
4
5

Ціни та доступність

Локація

Вишнян, Croatia
Вартість: €0.00

Owner

admin

з 2022

Контакти менеджера

Електронна адреса

ukr1@floriantravel.com

Перегляньте інші варіанти