Від:€0.00
0
(0 відгуків)
Запит

Villa 49624

0 (Немає відгуків)
Пула, Croatia

Про помешкання

Ця стильна вілла з басейном розташована в тихому передмісті міста Пула, лише за 5 кілометрів від центру міста та на такій же відстані від пляжу. Сюди можна привести сім’ю та друзів і комфортно розміститися компанією до 10 осіб.

На першому поверсі розташована головна спальня та велика вітальня відкритого плану з кухнею та обідньою зоною. Елегантні меблі та гарне оздоблення роблять це місце дуже теплим і приємним для спілкування. Великі розсувні скляні двері відкриваються в бік обідньої зони на відкритому повітрі та сприяють потоку до басейну. На верхньому поверсі три просторі спальні з сонячними балконами.

На відкритому повітрі ви можете відпочити в джакузі та басейні. Для зручності входу в басейн передбачені сходи. Опція підігріву басейну доступна в холодні місяці, залежно від погодних умов.

Знайдіть ідеальне місце, щоб розслабитися та відпочити під сонцем на красивих шезлонгах, акуратно розташованих біля басейну.

Для активного відпочинку навпроти вілли є тенісний корт. Спільно з віллою-побратимом ви можете користуватися ним безкоштовно. Крім того, на території закладу є 5 велосипедів.

Чудові піщані та галькові пляжі розташовані лише за декілька хвилин їзди та є ідеальним вибором для відпочинку на пляжі.

Підігрів басейну можливий за запитом (за доплату 200 € на тиждень).

Для молодших груп страхова застава становить 1000 €

Зручності

Басейн
Басейн з підігрівом
Безкоштовна парковка
Безкоштовний WiFi
Для великих родин та компаній

Переваги

Приватність
Сімейний відпочинок

Політика помешкання

Депозит: € 500 (оплачується по прибутті)
Депозит: €1000 (оплачується по прибутті)

Ванні кімнати

1
2
3
4

Спальні

1
2
3
4

Ціни та доступність

Локація

Пула, Croatia
Вартість: €0.00

Owner

admin

з 2022

Контакти менеджера

Електронна адреса

ukr1@floriantravel.com

Перегляньте інші варіанти