Від:€0.00
0
(0 відгуків)
Запит

Villa 49217

0 (Немає відгуків)
Брач, Croatia

Про помешкання

Це кам’яна вілла з басейном, яка розташована в невеликому селі на острові Брач, всього в 5 км на захід від міста Бол і пляжу Златні Рат. Будинок розташований лише за 150 метрів від кришталево чистих вод і прекрасних пляжів і за 150 метрів від центру Мурвіци.

Нещодавно відремонтований традиційний далматинський кам’яний будинок, тепер розкішна вілла для відпочинку з приватним басейном, повністю обладнана за сучасними стандартами, випромінює свій зовнішній вигляд, даруючи гостям справжнє відчуття ландшафту, моря та живої природи Брача. Білі кам’яні та галькові пляжі біля підніжжя хорватського будинку для відпочинку запрошують вас купатися в спокійному морі. Однак, якщо ви вмієте займатися віндсерфінгом, ви можете спробувати свої сили в цьому виді спорту з добре відомим вітерцем Містраль у Болі.

Власність вілли займає площу 1000 м2, де ви знайдете віллу площею 120 м2, приватний басейн площею 28 м2 і чарівний ландшафтний сад із відкритою критою кухнею площею 32 м2.

Розкішна хорватська вілла для відпочинку складається з двох поверхів: цокольного та першого поверхів, має 3 спальні, 3 ванні кімнати та підходить для розміщення 8 осіб (6+2).

Кам’яна тераса складається з приватного басейну площею 28 м2, який оточений шезлонгами та душем. Також є крита вулична кухня площею 32 м2, яка обладнана плитою, мийкою, барбекю та вуличними столовими меблями.

На першому поверсі цієї прекрасної орендованої вілли з кондиціонером ви знайдете сучасну вітальню з диваном, який можна розкласти в ліжко для 2 осіб. Вітальня оснащена LED-телевізором Smart TV. На першому поверсі також розташована повністю обладнана кухня, яка включає холодильник, духовку, мікрохвильову піч, індукційну плиту, посудомийну машину, електричний чайник, соковижималку, посуд, столові прибори та напої, а також обідній стіл.

На першому поверсі розкішної вілли також є спальня (12 м2) з кондиціонером і окрема ванна кімната (4,5 м) з душем. У цьому номері є телевізор із технологією Smart TV, шафа для одягу, декоративний письмовий стіл із табуретом і прямий вихід на терасу з басейном.

Внутрішні сходи ведуть на перший поверх, де ви знайдете 2 спальні з окремими ванними кімнатами. Одна спальня має площу 12 м2 і має 2 односпальні ліжка, шафу, комод, Smart TV і кондиціонер. Спальня має власну ванну кімнату площею 5 м2 з душем. Ця кімната відокремлена від іншої невеликою камерою площею 3 м2. Друга спальня має площу 35 м2 і складається з шафи, двоспального ліжка, декоративного столу з дзеркалами, Smart TV і кондиціонера. Номер має вид на південь і захід, а це значить, що з нього відкривається гарний вид на море. Номер має власну ванну кімнату площею 5 м2 з душем.

Вілла повністю оснащена кондиціонером. У всіх спальнях і вітальні є смарт-телевізор. Вілла обладнана внутрішньою кухнею, яка включає: холодильник, духовку, мікрохвильову піч, індукційну плиту, посудомийну машину, електрочайник, соковижималку, посуд, столові прибори та напої; літня кухня, яка включає: плиту, мийку, мангал та вуличні столові меблі; і басейн, який обладнаний шезлонгами та душем на відкритому повітрі. У всіх ванних кімнатах є фен, мило, шампунь і туалетний папір. Вілла має пральну машину, праску та прасувальну дошку, а також дитяче ліжечко та дитячий стілець. Надаються рушники для басейну та пляжу. Вілла також має приватну автостоянку для своїх гостей.

Відстань до моря 150 метрів

Якщо ви хочете відпочити та оп’янитися красою Середземного моря, приїжджайте на цю віллу з приватним басейном на Брач ​​і проведіть тут кілька найкращих днів у своєму житті!

Зручності

Барбекю
Басейн
Безкоштовна парковка
Безкоштовний WiFi
Відкритий басейн з підігрівом

Переваги

На березі моря
Приватність
Сімейний відпочинок

Політика помешкання

Депозит: € 500 (оплачується по прибутті)
Заселення: 16:00 | Виселення: 10:00

Ванні кімнати

1
2
3

Спальні

1
2
3

Відстань до моря

100-200 м

Ціни та доступність

Локація

Брач, Croatia
Вартість: €0.00

Owner

admin

з 2022

Контакти менеджера

Електронна адреса

ukr1@floriantravel.com

Перегляньте інші варіанти