Від:€0.00
0
(0 відгуків)
Запит

Villa 47892

0 (Немає відгуків)
Ситония, Greece

Про помешкання

Ми раді вітати вас у нашій чудовій приватній віллі площею 220 м2, розташованій в Агіа Кіріакі, Сітонія.
Вілла має багато місця, щоб розмістити вас і ваших друзів, і пропонує низку розкішних зручностей. Розташований у підніжжі гори та менш ніж за 200 метрів від приватного пляжу, цей район забезпечує освіжаючу якість повітря, яке змусить вас розслабитися та відновити заряд енергії, як ніде в іншому місці. У нашому маленькому прихованому раю є супермаркет і таверна в межах пішої досяжності, і ви можете дістатися до пляжу, не переходячи дорогу, щоб ви могли забути про водіння.

Протягом дня, якщо ви не на пляжі, ви можете насолодитися бенкетом у нашій зоні барбекю або просто відпочити під кондиціонером і насолодитися всіма перевагами, які ви мали вдома. (Безкоштовний Wi-Fi – Smart TV – Супутникове телебачення). Але вночі вілла має приватний сад із зовнішнім джакузі, де ви можете розслабитися під прекрасним нічним небом, усіяним зірками.
Перший поверх: повністю обладнана кухня, ванна кімната та вітальня з обідньою зоною та двома відкритими красивими верандами на кожну годину дня.

1 поверх: 4 ​​спальні з двоспальним ліжком у кожній, 2 балкони з видом на море, 2 ванні кімнати. Його можна порівну розділити, і він має привілей двох різних входів.

Підземний поверх: світлий завдяки продуманому дизайну, який забезпечує доступ денного світла. Є професійна система вентиляції та осушувач повітря. У ньому дві спальні з двоспальним ліжком у кожній, ванна кімната та спа-зона з хамамом, сауною, двома душами та зоною відпочинку.

Нарешті, якщо ви хочете трохи випустити пар, вілла розташована за 13 км від селища Неос Мармарас, де ви можете знайти різноманітні заняття, як-от картинг, клуби або навіть орендувати човен! І якщо вас це не розважає, курорт Porto Carras знаходиться в межах 7 км від нашого комплексу та включає поле для гольфу, виноробню, де є курси з дегустації вин, і один із
найбільші казино в Греції!

Зручності

Барбекю
Безкоштовна парковка
Безкоштовний WiFi
Джакузі
Для великих родин та компаній
Розміщення домашніх тварин допускається за запитом. Може стягуватися плата.

Переваги

На березі моря
Приватність
Сімейний відпочинок

Політика помешкання

Заселення: 16:00 | Виселення: 10:00

Ванні кімнати

1
2
3
4

Спальні

1
2
3
4
5
6

Відстань до моря

100-200 м

Ціни та доступність

Локація

Ситония, Greece
Вартість: €0.00

Owner

admin

з 2022

Контакти менеджера

Електронна адреса

ukr1@floriantravel.com

Перегляньте інші варіанти