Від:€0.00
0
(0 відгуків)
Запит

Chalet 66041

0 (Немає відгуків)
Сельва-ді-Валь-Гардена, Autonomous Province of Bolzano – South Tyrol, Italy

Про помешкання

Це гірське шале, розташоване в Сельва-ді-Валь-Гардена, в одному з найбільш ізольованих і ексклюзивних місць долини. Потопаючи в зелені та далеко від будь-якого шуму, ви можете відчути відчуття прямого контакту з природою, водночас насолоджуючись усіма зручностями розкішної вілли.

Розташована на трьох поверхах, вілла має чотири спальні з двоспальними ліжками, з винятковим доступом до ванної кімнати, і спальню з 2 односпальними ліжками. Два поверхи вілли, на яких розташовані дві сучасні відкриті простори та повністю обладнані кухні, які сполучаються з вітальнею з великим диваном та обіднім столом, мають панорамний вид на 360° на навколишню природу Доломітових Альп.
Уявіть , що ви прокидаєтеся вранці і дивитеся у вікно, звідки відкривається приголомшливий вид на Доломітові Альпи, об’єкт природної спадщини ЮНЕСКО.​ У шале це більше не буде мрією.
Сонячне світло, що відбивається на засніжених вершинах, свіже чисте повітря та спокій навколишньої природи.​​​​​​ Все це ви можете відчути, насолоджуючись панорамним видом на Доломітові Альпи.​​​ Номери з панорамним видом ретельно мебльовані та оснащені всіма зручностями, щоб гарантувати своїм гостям незабутній відпочинок.​​​​​ Перебування в цих номерах ідеальне для тих, хто хоче втекти від щоденного стресу та насолодитися красою навколишньої природи.

Приміщення, призначені для відпочинку в шале створені для того, щоб подарувати вам найкращий оздоровчий досвід. Наша приватна сауна дасть вам можливість освіжитися в кінці дня.

Насолоджуйтесь заходом сонця з гідромасажем перед одним із найвідоміших природних видовищ у світі. Розташовані в нашому саду каміни допоможуть створити м’яку атмосферу в сутінках, де можна, закутавшись у теплу ковдру, пити чай, милуватися чистим зоряним небом наших гір.

РОЗТАШУВАННЯ ШАЛЕ

  • Траса: 500м. За хороших снігових умов можна повернутися на лижах до 100 м (схил План де Тієха)
  • Гірськолижні підйомники: 500 м до гондоли Col Raiser
  • Центр курорту: 3 хвилини їзди

 

Зручності

Безкоштовна парковка
Джакузі
Для великих родин та компаній
Камін
Сауна
СПА

Переваги

Гірські краєвиди
Приватність
Сімейний відпочинок

Політика помешкання

Заселення: 16:00 | Виселення: 10:00

Ванні кімнати

1
2
3
4
5

Спальні

1
2
3
4
5

Відстань до підйомника

500 і більше

Ціни та доступність

Локація

Сельва-ді-Валь-Гардена, Autonomous Province of Bolzano – South Tyrol, Italy
Вартість: €0.00

Owner

admin

з 2022

Контакти менеджера

Електронна адреса

ukr1@floriantravel.com

Перегляньте інші варіанти