Від:€0.00
0
(0 відгуків)
Запит

Chalet 64697

0 (Немає відгуків)
Stuben, Austria

Про помешкання

Ласкаво просимо до прекрасного відпочинку у Штубені, Святий Антон. Насолоджуйтесь власним альпійським таунхаусом на батьківщині лижного спорту, з одними з найкращих гірськолижних схилів світу на вашому порозі та з усіма уявними зручностями всередині. Будь ласка, заходьте, знімайте пальто і почувайтеся як вдома!

У цьому шале з власною кухнею можуть розміститися 12 дорослих і до 4 дітей. До послуг гостей 6 гарних спалень, які пропонують справжній відпочинок у горах, кожна з власною ванною кімнатою, а в деяких є кабінет або вітальня. Одну кімнату можна перетворити на 2 дитячі ліжка, що робить її сімейним люксом. Також є одна додаткова спальня, яка ідеально підходить для няні або додаткового співробітника.

Основні житлові зони затишні, вітальня відкритого планування та їдальня є ідеальним місцем для відпочинку з келихом шампанського. Для тих, хто бажає трохи побалувати себе та відновити сили, ви можете спуститися до спа-центру на нижньому поверсі з сауною та джакузі, де ви зможете полегшити день. У сніжні дні або коли дітям чи батькам потрібен власний простір, є кінотеатр та ігрова кімната, ідеальне місце для сімейного перегляду фільмів.

Протягом усіх зимових місяців і до травня місцева гора Штубена Альбона, один із найвражаючих північних схилів Альп, гарантує сніг.

Штубен пропонує траси для всіх, однак це вражаюче позатрасове місце є обов’язковим для відвідування всім любителям снігу та фрірайдерам. Штубен зручно розташований, що забезпечує доступ до всього гірськолижного району Арльберг і, у свою чергу, до сотень кілометрів чудових схилів. Тож не дивно, що Штубен був батьківщиною гірських лиж!

  • Траса: 1 хвилина ходьби
  • Підйомники: 1 хвилина пішки
  • Центр курорту: розташований у центрі Штубена

Зручності

Безкоштовна парковка
Безкоштовний WiFi
Джакузі
Для великих родин та компаній
Домашній кінотеатр
Ігрова кімната
Камін
Сауна
СПА

Переваги

Гірські краєвиди
Сімейний відпочинок

Політика помешкання

Заселення: 16:00 | Виселення: 10:00

Ванні кімнати

1
2
3
4
5
6

Спальні

1
2
3
4
5
6

Відстань до підйомника

до 200 м

Ціни та доступність

Локація

Stuben, Austria
Вартість: €0.00

Owner

admin

з 2022

Контакти менеджера

Електронна адреса

ukr1@floriantravel.com

Перегляньте інші варіанти