Від:€0.00
0
(0 відгуків)
Запит

Villa 62489

0 (Немає відгуків)
Протарас, Cyprus

Про помешкання

Це скарб, який можна відкрити лише за декілька хвилин ходьби від найкращих пляжів Кіпру. Повністю відремонтована у 2022 році та спроектована відомим архітектором інтер’єрів, ця чудова вілла створена за мотивами типового будинку на острові Міконос і пропонує практично будь-яку розкіш, яку ви зажадаєте.

На першому поверсі розташована зона вітальні відкритого планування зі зручним диваном, великим телевізором, каміном і детальним декором. На цьому ж рівні знаходиться гостьовий туалет і повністю обладнана кухня з усією сучасною технікою та обіднім столом на 8 осіб. На верхньому поверсі є 4 спальні та сімейна ванна кімната. Три спальні обладнані великими двоспальними ліжками, а четверта – односпальним. Дві спальні з двоспальним ліжком мають окремі ванні кімнати. Окрім кондиціонерів, у всіх спальнях є стельові вентилятори з вбудованими динаміками Bluetooth, приховане освітлення та чудова атмосфера.

Екстер’єр пропонує три різні зони відпочинку з диванами, баром та обіднім столом, які ви можете використовувати, щоб насолоджуватися сонцем або в тіні залежно від вашого настрою. Також є внутрішня гідромасажна ванна з водоспадом та зовнішнім освітленням, газовий барбекю та місце для паркування.

Найближчі пляжі — Грін-Бей і Візакія, обидва знаходяться приблизно в трьох хвилинах ходьби. У районі Протараса та Айя-Напи є багато прекрасних пляжів із кришталево чистою блакитною водою та білим піском, усі вони знаходяться в двох-п’ятнадцяти хвилинах їзди від вілли. Центр Протараса з усіма зручностями знаходиться приблизно в 15 хвилинах ходьби, а в радіусі 500 метрів від вілли є безліч ресторанів, кафе та міні-маркетів.

Це помешкання підходить для сімей. Вечірки, святкування будь-якого роду та заважати сусідам суворо заборонені. Це житловий будинок, і ми вимагаємо від гостей поважати сусідів і постійно підтримувати рівень шуму на прийнятному та розумному рівні. Недотримання цих правил може призвести до того, що гостям буде запропоновано звільнити помешкання без будь-якої компенсації.

Застава, що повертається, у розмірі 500 євро за випадкові пошкодження
Заїзд: 16:00 / Виселення: 11:00

Зручності

Барбекю
Безкоштовна парковка
Безкоштовний WiFi

Переваги

На березі моря
Приватність
Сімейний відпочинок

Політика помешкання

Депозит: € 500 (оплачується по прибутті)
Заселення: 16:00 | Виселення: 10:00

Ванні кімнати

1
2
3
4

Спальні

1
2
3
4

Відстань до моря

200-500 м

Ціни та доступність

Локація

Протарас, Cyprus
Вартість: €0.00

Owner

admin

з 2022

Контакти менеджера

Електронна адреса

ukr1@floriantravel.com

Перегляньте інші варіанти