Від:€0.00
0
(0 відгуків)
Запит

Villa 52684

0 (Немає відгуків)
Kutuh, Badung Regency, Bali, Indonesia

Про помешкання

Відстань до пляжу: 4 км

З тропічної вілли відкривається приголомшливий вид на Індійський океан
Маєток розташований на вершині скелі в тихому Улувату
Пейзажний басейн на вершині скелі з місцями для сидіння
Розкішний інтер’єр з сучасними зручностями
Головна спальня з власною терасою
Вид на океан з кожної частини вілли
Ідеально підходить для весіль, заходів та вечірок
Харчування на 20 осіб доступне за запитом

Розташована на вершині скелі в Улувату, вілла є частиною розкішного маєтку, де пропонуються унікальні вілли в оренду. Вілла є чудовою точкою огляду, щоб насолоджуватися видом на Індійський океан, а її відкрита архітектура дозволяє гостям отримати захоплюючий досвід, де природа ніколи не надто далеко. Харчування на свіжому повітрі, пейзажний басейн, весільна вечірка на березі океану та комфортні внутрішні приміщення роблять цю віллу вашої мрії.

На віллі є п’ять чудових спалень з кондиціонером і окремою ванною кімнатою. Спальні розташовані на багатьох поверхах вілли, головна спальня нагорі примикає до приватної тераси. Деякі спальні розташовані біля басейну і з кожної спальні відкривається захоплюючий краєвид.

Типовий балійський дизайн із високими склепінчастими стелями аланг-аланг, дерев’яною підлогою поєднується з розкішним інтер’єром, таким як ліжка розміру “king-size”, дивани, елегантне освітлення та телевізори з плоским екраном. Скляні двері дозволяють без проблем вийти на вулицю, де можна знайти місця для сидіння, щоб випити чашку чаю на свіжому повітрі.

Вілла підходить для сімейного відпочинку, тому ви можете легко взяти з собою дітей, щоб вони могли грати в пишних тропічних садах, а ви насолоджуєтеся келихом вина на тюках із солом’яним дахом на краю скелі. Пейзажний басейн займає перше місце з його захоплюючим панорамним видом і освіжаючою атмосферою. Терраса біля басейну є багатоцільовою, вистеленою ротанговими шезлонгами та обідньою зоною на відкритому повітрі , яку можна перетворити на місце проведення найчарівнішого тропічного весілля. Ландшафт приголомшливий зі ставками з коі, процвітаючою флорою і , звичайно, нереальним панорамним видом.

Вілла повністю укомплектована командою, яка включає дворецького, який працює цілий день, щоб забезпечити вас усім необхідним, і менеджера вілли, який стежить за роботою прибирання, безпеки та додаткових послуг. Щоранку для гостей подають безкоштовний сніданок, і ви навіть можете замовити орендований автомобіль, щоб доставити вас околицями. Шеф -кухар уміє готувати страви азіатської та міжнародної кухонь і радо прийме запити.

Зручності

Басейн
Безкоштовна парковка
Безкоштовний WiFi
Дитячий майданчик
Для великих родин та компаній

Переваги

Приватність
Сімейний відпочинок

Політика помешкання

Заселення: 15:00 | Виселення: 12:00

Ванні кімнати

1
2
3
4
5

Спальні

1
2
3
4
5

Ціни та доступність

Локація

Kutuh, Badung Regency, Bali, Indonesia
Вартість: €0.00

Owner

admin

з 2022

Перегляньте інші варіанти