Від:€0.00
0
(0 відгуків)
Запит

Villa 52358

0 (Немає відгуків)
Trogir, Croatia

Про помешкання

Вілла є вибагливим вибором для тих, хто любить сучасне мистецтво та шукає «La Dolce Vita». Розташоване на природі на тихому схилі пагорба, що виходить на південь, на приголомшливому острові Чіово, суперсучасне помешкання з 4 ліжками/5 ванними кімнатами може похвалитися сонцем цілий день і приголомшливим панорамним видом на острів Шолта.

Всередині вілла має простору кухню/їдальню/вітальню відкритого планування, засклену з усіх боків, яка веде прямо до пейзажного басейну з морською водою, відкритого лаунжу та головної тераси/обідньої зони.

Що стосується цифрових розваг, у головній лаунжі є висувний кінотеатр 4K Projection Cinema (екран 115 дюймів) із об’ємним звуком Dolby, 4K PS4 і 4K Apple TV… плюс підключена музична система Sonus у кожній кімнаті для бездоганного звуку.

Кожна з 4 спалень має власну унікальну ідентичність із розкішною сучасною ванною кімнатою та окремим балконом – деякі з панорамним видом на захід сонця, інші мають власний приватний простір для відпочинку або зовнішній тренажерний зал.

Лише за 200 метрів від готелю знаходиться приголомшливе бірюзове море з численними приватними місцями для купання та чарівним пляжем Біла – незайманою природною білою смугою ідеального середземноморського раю, де щасливі місцеві жителі насолоджуються ледачими літніми днями серед ароматних сосен і стародавніх оливкових дерев.

Хоча вілла завжди буде головною особливістю, власник може надати ексклюзивний доступ до 25-футового моторного човна, 9-місного розкішного міні-автобуса з кондиціонером, різноманітних гідроциклів із 2-місними пончиками та класичного мотоцикла – так це найкраще місце для найкрутіших сучасних мандрівників, які прагнуть поєднати унікальний мистецький простір із усіма «хлопчачими іграшками», щоб створити незабутню хорватську відпустку на все життя.

Зручності

Басейн
Безкоштовна парковка
Безкоштовний WiFi
Домашній кінотеатр
Тренажерний зал

Переваги

На березі моря
Приватність
Сімейний відпочинок

Політика помешкання

Депозит: €1000 (оплачується по прибутті)
Заселення: 16:00 | Виселення: 10:00

Ванні кімнати

1
2
3
4

Спальні

1
2
3
4

Відстань до моря

200-500 м

Ціни та доступність

Локація

Trogir, Croatia
Вартість: €0.00

Owner

admin

з 2022

Контакти менеджера

Електронна адреса

ukr1@floriantravel.com

Перегляньте інші варіанти