Від:€0.00
0
(0 відгуків)
Запит

Villa 51688

0 (Немає відгуків)
Коста Бланка, Spain

Про помешкання

Чарівна вілла, розташована в тихому житловому районі Коста-Нова в Хавеа. Представлений на високому рівні всередині та зовні. До послуг гостей три спальні: одна з двоспальним ліжком розміру “king-size” і дві спальні з двоспальними ліжками. До послуг гостей кондиціонер у вітальні, Wi-Fi і супутникове телебачення. З вітальні, їдальні та головної спальні відкривається чудовий вид на море.

Вхід у будинок здійснюється через закритий приватний сад і вниз по сходах до вхідних дверей. Вхідні двері ведуть у коридор і прямо у вітальню/їдальню відкритого планування з приголомшливим видом на море та кондиціонером.
Сучасна кухня розташована за межами вітальні та оснащена холодильником/морозильником, посудомийною машиною, кавоваркою, духовкою тощо. Сімейна ванна кімната та головна спальня знаходяться на цьому рівні. Головна спальня має прекрасний вид на море.

Вниз по сходах є ще дві спальні з двоспальними ліжками, підсобна кімната та душова. У всіх спальнях є шафи та жалюзі або штори.

Ззовні є приватний басейн розміром 7 х 3 метри, цегляний мангал, а сади обладнані шезлонгами для прийняття сонячних ванн і столовими меблями для обіду на свіжому повітрі. Сади добре доглянуті, краєвиди чудові.

Чарівний будинок, зі смаком мебльований, з чудовими краєвидами. Лише за декілька хвилин їзди від пляжів Гранаделла та Ареналь, відзначених блакитним прапором. За декілька хвилин ходьби від вілли є кілька ресторанів.

Найближчий пляж Гранаделла: 3 км

Зручності

Барбекю
Басейн
Безкоштовна парковка
Розміщення домашніх тварин допускається за запитом. Може стягуватися плата.

Переваги

Приватність
Сімейний відпочинок

Політика помешкання

Заселення: 16:00 | Виселення: 10:00

Ванні кімнати

1
2

Спальні

1
2
3

Відстань до моря

500 м і далі

Ціни та доступність

Локація

Коста Бланка, Spain
Вартість: €0.00

Owner

admin

з 2022

Контакти менеджера

Електронна адреса

ukr1@floriantravel.com

Перегляньте інші варіанти