Від:€0.00
0
(0 відгуків)
Запит

Villa 49500

0 (Немає відгуків)
Пхукет, Thailand

Про помешкання

Відстані до:
Міжнародний аеропорт Пхукет: 43 км
Пляж: 2,4 км

Вілла пропонує загалом 2 спальні. Вони добре умебльовані та оснащені всіма необхідними зручностями, як-от шафа, вентилятори, кондиціонери, приліжкові лампи, ящики тощо. У головному номері пропонується чудове ліжко розміру “king-size” з балдахіном. З номеру відкривається прямий доступ до басейну через скляні двері. У кімнаті є кілька чудових стін і картин, які покращують загальний декор кімнати. Красива спеціальна ванна кімната в цьому номері оснащена тропічним душем.

Гостьова спальня розташована в одному кутку вілли. У цьому номері також є двоспальне ліжко розміру “king-size”. Атмосфера цієї кімнати викликає звикання. Окрема ванна кімната цього номеру пропонує вам кілька чудових функцій. Велика глибока ванна та інші сучасні аксесуари покращать ваші враження від купання.
На віллі ви зможете насолодитися справжньою тропічною розкішшю. Басейн посеред тропічного саду та високих дерев є одними з основних моментів цієї орендованої розкішної вілли. Басейн великий і пропонує вам прохолодну воду, щоб ви стрибнули в спекотний літній день. Терраса біля басейну має широкі можливості для сидіння. Тут є все: від шезлонгів до зручних крісел. Отже, якщо ви любитель плавання, то ви зможете чудово провести час, насолоджуючись захопленням природи з усіма благодатними елементами в одному місці.
Внутрішня зона вілли спроектована дуже гарно, від чудових антикваріату до унікальних настінних гобеленів і картин. Ця вілла може запропонувати вам багато речей. Вітальня велика і простора. У ньому є телевізор із широким екраном і зручна м’яка частина, де ви можете спокійно розслабитися та насолоджуватися улюбленим серіалом. Розсувні двері відкривають шлях до басейну та саду. Кухня оснащена всіма сучасними машинами, і ви отримаєте повний західний досвід , готуючи на ній смачні делікатеси. Обідня зона розташована поруч із зоною вітальні та пропонує достатньо місця для сидіння всім у будинку. Обідній стіл з тикового дерева робить ваші враження від обіду набагато кращими.

Вілла має дуже доброзичливий і професійний персонал. Вони завжди присутні в готелі, щоб допомогти вам з будь-якими видами послуг. Персонал складається з шеф-кухаря різних кухонь, особистого помічника гостя, садівника, прибиральника басейну та менеджера з прибирання. Крім цих співробітників, водій, масаж і догляд за дітьми є одними з послуг, якими ви можете користуватися з мінімальною доплатою.

Зручності

Басейн
Безкоштовна парковка
Безкоштовний WiFi

Переваги

Приватність

Політика помешкання

Заселення: 15:00 | Виселення: 12:00

Ванні кімнати

1
2

Спальні

1
2

Ціни та доступність

Локація

Пхукет, Thailand
Вартість: €0.00

Owner

admin

з 2022

Перегляньте інші варіанти