Від:€0.00
0
(0 відгуків)
Запит

Villa 49043

0 (Немає відгуків)
Задар, Croatia

Про помешкання

Це сучасна далматинська вілла з приватним басейном, джакузі та сауною, розташована в невеликому тихому місці Горіца поблизу Задара. Власність повністю огороджена, що забезпечує повну приватність і безтурботний відпочинок. Відстань від вілли до історично та культурно багатого міста Задар становить 21,9 км, а до моря та піщаних пляжів лише 7,2 км.

Вілла розташована на ділянці площею 1154 м2 з житловою площею 425 м2 і розділена на підвал, цокольний поверх і перший поверх.

Це розкішне помешкання для відпочинку в Сукошані має басейн з підігрівом (9 м х 4,5 м) з шезлонгами та парасольками, відкритий душ, джакузі, сауну, додаткову відкриту кухню та камін, приватний огороджений сад, баскетбольний майданчик і дитячий майданчик.

Розкішна вілла має вітальню, їдальню зі столом на 10 осіб, повністю обладнану кухню з островом, спа-зал і додаткову кімнату з більярдом, 5 спалень з 5 ванними кімнатами та два гостьових туалети.

Помешкання з 5 спальнями підходить для 10 осіб і є ідеальним вибором для сімейного відпочинку в районі Задара .

Прийшовши у внутрішній дворик розкішної вілли, ви опинитеся в красивому, романтично оформленому та огородженому саду з лавками та зовнішнім освітленням, приватним басейном з підігрівом із зручними шезлонгами, парасольками та душем на відкритому повітрі, які доповнюють його. Крім того, якщо ви берете з собою на відпочинок дітей, їм обов’язково сподобається дитячий майданчик з гойдалками та гіркою. Для любителів активного відпочинку є відкритий спортивний майданчик. Гості мають у своєму розпорядженні терасу покриту біокліматичною перголою, зоною відпочинку, звідки ви потрапляєте в спеціальну частину першого поверху вілли, де є повністю обладнана літня кухня з каміном, раковиною, холодильником і кам’яною баром, щоб насолоджуватися багата гастрономічна пропозиція.

На першому поверсі можна потрапити через кілька розсувних стін, через які проникає природне світло, що доповнює гармонію сучасного інтер’єру. У цій частині знаходиться вітальня зі зручними диванами та РК-телевізором. Для більш романтичної атмосфери до послуг гостей внутрішній камін, який відокремлює вітальню і обідній стіл зі стільцями на 10 осіб. Поряд з обідньою зоною розташована повністю обладнана сучасна біла кухня з островом. Вілла має два гостьових туалети. Одна спальня з двоспальним ліжком розміру “king-size” і окремою ванною кімнатою з душем, телевізором і зоною відпочинку також є частиною цього поверху. На першому поверсі, в окремій частині, знаходиться кімната з джакузі, фінською сауною та душем, призначена для максимального відпочинку. Внутрішні сходи ведуть у підвал або кімнату, обладнану зручностями для розваг та спілкування, такими як більярдний стіл, дартс, настільний футбол, РК-телевізор, диван для відпочинку та міні-бар із барними стільцями.

На першому поверсі є чотири спальні. Перша спальня обладнана двоспальним ліжком розміру “king-size”, ванною кімнатою з душем, телевізором і балконом із зоною відпочинку. Друга спальня обладнана двоспальним ліжком, ванною кімнатою з душем, телевізором і балконом зі столом і стільцями. Третя і четверта кімнати також обладнані двоспальним ліжком, ванною кімнатою з ванною, телевізором і балконом з зоною відпочинку.

Приміщення далматинського будинку для оренди повністю кондиціоновані, містять підлогу та центральне опалення, безкоштовний WIFI, LCD HDTV, PlayStation 4 та ігрові приставки. На кухні є кавоварка, капсули, холодильник, морозильна камера, льодогенератор, духовка, плита, мікрохвильова піч, тостер, чайник, міксер, посудомийна машина, кухонні рушники, 2 високих стільця, обідній стіл, столові прибори. Літня кухня містить великий камін, мийку, холодильник, кам’яну барну стійку та терасу, покриту біоповітряною перголою. До послуг гостей додаткова кімната, обладнана пральною машиною, сушаркою, вішалкою для білизни, а також необхідним приладдям для прасування (праска та прасувальна дошка). Також на території вілли є безкоштовна автостоянка.

Відстань до моря і пляжу становить 7,2 км, а до міста Задар 21,9 км.

Зручності

Барбекю
Басейн
Безкоштовна парковка
Безкоштовний WiFi
Відкритий басейн з підігрівом
Джакузі
Дитячий майданчик
Для великих родин та компаній
Камін
Сауна
СПА

Переваги

Приватність
Сімейний відпочинок

Політика помешкання

Депозит: €1000 (оплачується по прибутті)
Заселення: 16:00 | Виселення: 10:00

Ванні кімнати

1
2
3
4
5

Спальні

1
2
3
4
5

Ціни та доступність

Локація

Задар, Croatia
Вартість: €0.00

Owner

admin

з 2022

Контакти менеджера

Електронна адреса

ukr1@floriantravel.com

Перегляньте інші варіанти