Від:€0.00
0
(0 відгуків)
Запит

Villa_47033

0 (Немає відгуків)
Kalkan, Kaş/Antalya, Türkiye

Про помешкання

✈ Аеропорт: 125 км
⛱︎ Пляж: 500 м

Це розкішна вілла, розташована в затоці Калкан-Каламар, лише за 5 хвилин ходьби від моря. Будівництво завершили у 2019 році та підготували до здачі в оренду. Вілла має сучасний дизайн і 4 спальні з видом на море. Вілла має два басейни, критий і відкритий та  пропонує вам незабутню відпустку з такими деталями, як ігрова кімната, джакузі та які створені для вашого задоволення. Також доступні настільний теніс, настільний футбол і більярд.

Зал: вітальня знаходиться на першому поверсі, де розташована тераса біля басейну. У вітальні та обідній зоні є обідній стіл і стільці на 6 осіб, телевізор із плоским екраном, комфортна зона відпочинку та інші меблі. Також на цьому поверсі є гардероб. Скляний фасад відкриває вид на вітальню і багато природного світла в кімнату. Широкі двері, що простягаються між підлогою та стелею, поєднують вітальню з терасою біля басейну.

Кухня : Є холодильник, посудомийна машина, пральна машина, духовка, 4 плити (вбудовані), мікрохвильова піч, електрочайник, каструлі, тощо на американській кухні, яка сучасно оформлена за допомогою найсучасніших кухонних інструментів. Є кухонне обладнання та обідній набір на 8 персон.

1-ша спальня: двоспальне ліжко, шафа, комод, столик для макіяжу, кондиціонер і джакузі. У номері є балкон з видом на море і Калкан.

2-га спальня: У кімнаті є двоспальне ліжко, шафа, комод, туалетний столик, кондиціонер і ванна кімната. У номері є балкон із видом на море та Калкан.

3-тя спальня: 2 односпальні ліжка, шафа, комод, столик для макіяжу, кондиціонер і ванна кімната. У номері є балкон з видом на море і Калкан.

4-та спальня: двоспальне ліжко, шафа, комод, столик для макіяжу, кондиціонер і ванна кімната. Вхід до цієї кімнати інший.

Розміри басейну:
великий відкритий басейн; Його розміри 8,5 метри х 4 метри в ширину.
критий басейн; Його розміри 6 х 3 метри в ширину.

Примітка: Додатково стягується плата за підігрів басейну.
Плата за прибирання необхідна для проживання менше 7 ночей.

 

☛ Процедура внесення депозиту: Депозит становить 5000 TL.
Застава на випадок збитків стягується перед вашим входом на віллу та повертається, коли ви залишаєте віллу. Відповідно до умов повернення застави, вілла не повинна бути пошкоджена, втрачена, загублена або зламана під час використання. Ви можете здійснити платіж у доларах США, британських фунтах стерлінгів та/або євро відповідно до поточного курсу обміну валют, що еквівалентно сумі депозиту.

 

Зручності

Барбекю
Басейн
Басейн з підігрівом
Безкоштовна парковка
Безкоштовний WiFi
Відкритий басейн з підігрівом
Джакузі
Ігрова кімната
Сауна

Переваги

На березі моря
Приватність
Сімейний відпочинок

Політика помешкання

Заселення: 16:00 | Виселення: 10:00

Ванні кімнати

1
2
3
4

Спальні

1
2
3
4

Відстань до моря

500 м і далі

Ціни та доступність

Локація

Kalkan, Kaş/Antalya, Türkiye
Вартість: €0.00

Owner

admin

з 2022

Перегляньте інші варіанти