Від:€0.00
0
(0 відгуків)
Запит

Villa Cang-011

0 (Немає відгуків)
Canggu, Badung Regency, Bali, Indonesia

Про помешкання

Шикарне та стильне помешкання для відпочинку, де ви можете зупинитися зі своєю великою родиною на щорічній зустрічі. Відпочинок зі стилем з людьми, які мають найбільше значення у вашому житті! Його 7 спалень можуть розмістити 22 гостей. Будинок також приймає групи друзів, які хочуть відпочити в повній приватності, далеко від переповнених готелів. Щорічна зустріч друзів — зіркова подія, яку не можна пропустити. Для цього люди подорожують з усього світу.

Весь будинок може бути вашим. Таким чином, ви матимете повну конфіденційність і ексклюзивний доступ до всього. Він пропонує зіркові зручності та зручності, а також доброзичливість та індивідуальне обслуговування, яке можна отримати лише на приватній віллі. Ви відчуєте це з того моменту, як увійдете на віллу через традиційні балійські ворота. Насолоджуйтеся легендарною індонезійською щедрістю та гостинністю під час вашого перебування разом із комфортом 21-го століття. Ця прекрасна вілла для відпочинку розташована в Кангу неподалік від багатьох мальовничих пляжів.

Є чотири мансардні кімнати, в кожній з яких можуть спати чотири особи. Високоякісні матраци та додаткові подушки допоможуть вам спокійно провести ніч. Кожна кімната-лофт із високою стелею прикрашена фресками, які демонструють найкраще з балійського мистецтва. У цих номерах є столи з чотирма стільцями, смарт-телевізор, чайник/кавоварка, холодильник і гардеробна. Ви також знайдете письмовий стіл. Є гардеробні з великою кількістю місць для зберігання та розвішування. У ванних кімнатах є душ з водоспадом. Окремі сходи піднімуть вас на верхній рівень, де ви знайдете одну спальню з двома односпальними ліжками.

Крім того, на віллі також є квартира і два номери люкс, в обох можуть спати двоє гостей. Обидва вони оснащені великими двоспальними ліжками розміру “king-size” і такими ж елементами, які ви знайдете в номерах-лофтах. Усі спальні на цій віллі розташовані досить близько, щоб ви могли насолоджуватися компанією один одного під час відпустки, і все ж будинок не здається тісним.

Це помешкання для відпочинку розташоване за декілька хвилин ходьби від пляжу Переренан, популярного серед серферів. Це жвава частина Балі. Однак вілла знаходиться подалі від натовпу, в тихому провулку. Воно потопає в зелені. Приватна дорога від традиційних балійських в’їзних воріт приведе вас до будинку. Ви дійдете до центрального двору, де є приватний басейн. Розважайтеся, хлюпаючись у воді. Насолоджуйтеся купанням, щоб перемогти полуденну спеку.

Ви знайдете багато шезлонгів біля басейну, де можна розслабитися після купання або засмагати під теплим балійським сонцем. Віддаєте перевагу тіні? Вирушайте до критої зони біля басейну де стоїть диван. У ньому навіть є плаваюче ліжко. Вас оточить трав’яна галявина зі скелястими скульптурами. Рано ввечері ви можете відправитися на дах , де є бар з високими стільцями. З даху відкривається неймовірний вид на околиці.

Усередині ви знайдете кафе, де за попереднім запитом можна подати сніданок і обід. Це красиво оформлений простір, який представляє навколишній зелений ландшафт. Кафе розраховане на всіх 22 гостей. Або ви можете приготувати їжу на добре обладнаній кухні вілли. Є навіть невеликий спа-салон, де можна отримати процедури по догляду за обличчям і волоссям, педикюр і фарбування нігтів. Доступні кілька видів масажу.

Готель  розташований у центрі Канггу. Чорний піщаний пляж Переренан знаходиться зовсім поруч. Море тут не найкраще для купання. Але ви можете просто розслабитися і випити пива або кокосової води. На вулиці є багато місць, де можна поїсти та випити.

  • Послуги:

    • Цілодобова охорона (за додаткову плату)
    • Садівник
    • Прибирання 1 раз на 2 дні
    • Пральня (за додаткову плату)
    • Масаж (за додаткову плату)
    • Персональний помічник гостя (за додаткову плату)
    • Обслуговування басейну
    • Вітальні напої (за додаткову плату)

Зручності

Басейн
Безкоштовна парковка
Безкоштовний WiFi
Для великих родин та компаній
СПА

Переваги

На березі моря
Приватність
Сімейний відпочинок

Політика помешкання

Заселення: 14:00 | Виселення: 12:00

Ванні кімнати

1
2
3
4
5
6
7

Спальні

1
2
3
4
5
6
7

Відстань до моря

500 м і далі

Ціни та доступність

Локація

Canggu, Badung Regency, Bali, Indonesia
Вартість: €0.00

Owner

admin

з 2022

Контакти менеджера

Електронна адреса

ukr1@floriantravel.com

Перегляньте інші варіанти