Від:€0.00
0
(0 відгуків)
Запит

Villa STOM_010

0 (Немає відгуків)
Stomorska, Splitsko-dalmatinska županija, Croatia

Про помешкання

Вілла пропонує своїм гостям безліч спокою, близькість до природи, чудові краєвиди на море, широкий відкритий простір і чудові місця на відкритому повітрі під блакитним небом, і все це всього в декількох кроках від води і прекрасних мирних природних пляжів.

На першому поверсі розташована красива ванна кімната та відкрита вітальня з дуже гарною та добре обладнаною кухнею з посудомийною машиною, обідньою зоною та великим зручним шкіряним диваном. Велике вікно веде безпосередньо до тераси перед вітальнею з великою відкритою їдальнею та місцем для загартування.
На верхньому поверсі також є дуже гарна ванна кімната та дві тихі спальні. Один трохи менший з двоспальним ліжком шириною 1,40 м, інший великий з двоспальним ліжком шириною 1,60 м. Велика спальня з достатньою кількістю простору та закритим великим балконом по всій довжині широкого вікна.

На головній терасі будинку, масивний дерев’яний стіл є центральною точкою, яка робить проведення часу разом у саду дивовижно затишним.  Свіжа риба або чудове м ‘ясо та овочі з гриля – це лише частина вашого відпочинку в Далмації!

Зручності

Барбекю
Безкоштовний WiFi
Дозволено з домашніми тваринами
Розміщення домашніх тварин допускається за запитом. Може стягуватися плата.

Переваги

На березі моря
Сімейний відпочинок

Політика помешкання

Заселення: 16:00 | Виселення: 10:00

Ванні кімнати

1
2
3

Спальні

1
2
3

Відстань до моря

50-100 м

Ціни та доступність

Локація

Stomorska, Splitsko-dalmatinska županija, Croatia
Вартість: €0.00

Owner

admin

з 2022

Контакти менеджера

Електронна адреса

ukr1@floriantravel.com

Перегляньте інші варіанти