Від:€0.00
0
(0 відгуків)
Запит

Villa 74733

0 (Немає відгуків)
Chania, Greece

Про помешкання

Вілла знаходиться в Контомарі, Платаніас, Ханья, Крит. Побудована на території площею 950 кв. Великий приватний басейн розташований у передній частині будинку разом із вбудованим дитячим басейном. Для очищення та стерилізації басейну використовується соляна система. Ви можете посидіти на шезлонгах навколо басейну і насолоджуватися гарячим сонцем критського літа. За віллою знаходиться крита зона барбекю, де, окрім вугільного барбекю, ви знайдете традиційну кам’яну піч.

У багатьох місцях на відкритому повітрі є садові меблі, а на веранді є відкритий обідній набір, де можна насолоджуватися їжею. Основна частина займає 200 кв.м і складається з двох поверхів.

Коли ви заходите на перший поверх, вхідні двері відкриваються в затишну зону відпочинку з каміном в одному кутку. У цій зоні встановлено офіційний обідній набір. Красива традиційна окрема кухня обладнана всіма сучасними зручностями. На цьому поверсі також розташована спальня з двоспальним ліжком і ванна кімната. Французькі двері ведуть із зони відпочинку на веранду з панорамним видом на село Малеме та чисте Критське море.

Другий поверх складається з трьох спалень – двох двомісних і однієї одномісної – і двох ванних кімнат – одна суміжна з двоспальним ліжком. Під віллою розташована невелика окрема квартира площею 50 кв. Ці апартаменти складаються з великої кімнати, де розташована зона відпочинку з 2 диванами та спальна зона з односпальним ліжком, повністю обладнаної кухні відкритого планування з баром, спальні з двоспальним ліжком та ванної кімнати. Вид на зелені околиці, з балконів і вікон, чудовий. Шум природи заспокоює вас, а в повітрі поширюється аромат квітів і апельсинових гаїв. Вілла має великий приватний басейн, великий сад з іграми для дітей та приватну автостоянку.

Пляж занаходиться за 1,5 км
Ресторани: 1 км

Зручності

Барбекю
Басейн
Безкоштовна парковка
Безкоштовний WiFi

Переваги

Приватність
Сімейний відпочинок

Політика помешкання

Заселення: 16:00 | Виселення: 10:00

Ванні кімнати

1
2
3
4

Спальні

1
2
3
4
5

Відстань до моря

1-2 км

Ціни та доступність

Локація

Chania, Greece
Вартість: €0.00

Owner

admin

з 2022

Контакти менеджера

Електронна адреса

ukr1@floriantravel.com

Перегляньте інші варіанти