Від:€0.00
0
(0 відгуків)
Запит

Villa 73485

0 (Немає відгуків)
Rakalj, Croatia

Про помешкання

Забронюйте сучасну віллу з басейном з підігрівом у невеликому мальовничому селі Ракаль поблизу Пули, регіон Істрія. Вілла з видом на море має 3 спальні на 6 гостей, сауну, джакузі на відкритому повітрі, літню кухню, мангал. Розкішна вілла пропонує найкраще розміщення для вашого відпочинку в багатому регіоні Хорватії!

Зовнішній вигляд привабливий і мебльований до дрібниць. Сад добре доглянутий і захищений парканом і стіною, тому діти можуть бути в безпеці. Перед віллою є кілька зон відпочинку. Також тут є чарівна літня кухня та мангал.

Лазурний басейн має площу 40 м2, а на сонячній терасі є затишні шезлонги та душ на відкритому повітрі. Після купання в басейні можна скористатися сауною. На верхній терасі є джакузі з садовими меблями та шезлонгами. Звідси можна насолоджуватися заспокійливим видом на море.

Інтер’єр вілли просторий, сяючий і стильний. Переважають яскраві кольори. Кухня обладнана всім необхідним приладдям для Ваших кулінарних вражень. Вітальня з зручними диванами і кріслами, каміном і супутниковим телебаченням має вид на басейн і вихід на красиво оформлену терасу.

Розкішні спальні мають окрему ванну кімнату, супутникове телебачення та балкони, з яких відкривається спокійний вид на парк. Дві спальні мають гарний вид на море.

Розташування цього нещодавно побудованого особняка ідеально підходить для відвідування обох берегів Істрії, західного та східного. Місто Пула знаходиться приблизно в 29 км, на машині це займає 35 хвилин. Найближчий пляж знаходиться в 3 км, в бухті Раса. До ваших послуг 4 велосипеди та настільний теніс.
Магазини: 500 м

Зручності

Барбекю
Басейн
Басейн з підігрівом
Безкоштовна парковка
Безкоштовний WiFi
Відкритий басейн з підігрівом
Джакузі
Камін
Сауна

Переваги

На березі моря
Приватність
Сімейний відпочинок

Політика помешкання

Депозит: € 500 (оплачується по прибутті)
Заселення: 16:00 | Виселення: 10:00

Ванні кімнати

1
2
3
4

Спальні

1
2
3

Ціни та доступність

Локація

Rakalj, Croatia
Вартість: €0.00

Owner

admin

з 2022

Контакти менеджера

Електронна адреса

ukr1@floriantravel.com

Перегляньте інші варіанти