Від:€0.00
0
(0 відгуків)
Запит

Villa 73426

0 (Немає відгуків)
Воднян, Croatia

Про помешкання

Забронюйте цю чудову віллу з 4 спальнями та басейном поблизу Водняна та проведіть спокійну відпустку в районі Пули! Вілла може вмістити 8 гостей і пропонує приємний вид на навколишню зелень.Прибувши на простору ділянку площею 1800 м2, вас зустріне велика вілла та приватні паркувальні місця. Розкішна вілла складається з 2 поверхів і має сауну, пейзажний басейн і простору сонячну терасу.

Пейзажний басейн (68 м2) є приватним і ідеально підходить для освіження в спекотні літні дні. На терасі біля басейну облаштовано зручну зону відпочинку для ледачого відпочинку. Також є затінена їдальня на відкритому повітрі, де можна насолодитися смачними стравами, приготованими на дровах для барбекю. Двері ведуть до оздоровчої зони сауни та ванної кімнати з душем.

Вітальня з’єднана з обіднім столом і повністю обладнаною кухнею в один просторий відкритий простір. Зелені та сірі тони чудово поєднуються в цій сучасній віллі, створюючи заспокійливу атмосферу. До нього легко потрапити через великі скляні двері з тераси біля басейну.

Для розваг є Xbox і дитячий майданчик для наймолодших у вашій туристичній групі.

Розкішна вілла розташована в тихому селі Істрія поблизу Водняна, недалеко від міста Пула, пляжів, багатьох привабливих пам’яток і цікавих місць за 15 хвилин-півгодини їзди. Пулу однозначно варто відвідати.

Відстані:

Море: 5 км
Магазин: 8 км

Зручності

Барбекю
Басейн
Безкоштовна парковка
Безкоштовний WiFi
Дитячий майданчик
Сауна

Переваги

Приватність
Сімейний відпочинок

Політика помешкання

Депозит: € 500 (оплачується по прибутті)
Заселення: 16:00 | Виселення: 10:00

Ванні кімнати

1
2
3
4
5

Спальні

1
2
3
4

Ціни та доступність

Локація

Воднян, Croatia
Вартість: €0.00

Owner

admin

з 2022

Контакти менеджера

Електронна адреса

ukr1@floriantravel.com

Перегляньте інші варіанти