Від:€0.00
0
(0 відгуків)
Запит

Villa 73057

0 (Немає відгуків)
Мораира, Spain

Про помешкання

ЧУДОВА ВІЛЛА В МОРАЙРІ (КОСТА БЛАНКА) З ПРИВАТНИМ БАСЕЙНОМ.
Максимально для 8 осіб.

 

ПЛАНУВАННЯ: Вілла пропонує багато функціональних можливостей. Вхід веде до їдальні, просторої вітальні з диваном і кріслами, які надихають на товариськість і розслаблення. Їдальня зі столом і стільцями для спільного прийому їжі має прямий вихід на терасу з басейном. На середньому поверсі також знаходиться кухня, повністю обладнана всіма необхідними зручностями та технікою. Поряд з кухнею є спальня з двоспальним ліжком, а поруч ванна кімната з душем. На другому поверсі — спальня з двоспальним ліжком та ванна кімната з душем. Також є головна кімната з великими вікнами, з яких відкривається чудовий краєвид, і окремою ванною кімнатою з ванною. На першому поверсі зона відпочинку з великим кінозалом з великою кількістю простору, диваном, телевізором і настільним футболом. Остання і четверта спальня з двоспальним ліжком і окремою ванною кімнатою з душем знаходяться на тому ж поверсі.

ЗОВНІШНІЙ ВИД: Вілла має сучасну власність. При вході на територію є місце для паркування. У задній частині вілли ви знайдете сад з басейном і шезлонгами, щоб насолоджуватися сонцем, а також столом, стільцями та барбекю для спільної їжі. Вілла також має терасу на верхньому поверсі з чудовим краєвидом: на море та символічний Пеньйон де Іфач у Кальпе.

МІСЦЕ: Вілла розташована в Морайрі в дуже тихому житловому районі, але недалеко від усіх служб, пляжу та з видом на море.

ІНШЕ: КОНДИЦІОНЕР, БЕЗКОШТОВНИЙ WIFI, НАСТІЛЬНИЙ ФУТБОЛ, КІНОЗАЛ.

Зручності

Барбекю
Басейн
Безкоштовна парковка
Безкоштовний WiFi
Домашній кінотеатр

Переваги

Приватність
Сімейний відпочинок

Політика помешкання

Заселення: 16:00 | Виселення: 10:00

Ванні кімнати

1
2
3
4

Спальні

1
2
3
4

Відстань до моря

100-200 м

Ціни та доступність

Локація

Мораира, Spain
Вартість: €0.00

Owner

admin

з 2022

Контакти менеджера

Електронна адреса

ukr1@floriantravel.com

Перегляньте інші варіанти