Від:€0.00
0
(0 відгуків)
Запит

Villa 72983

0 (Немає відгуків)
Suđurađ, Croatia

Про помешкання

Розкішна вілла з приватним пейзажним басейном площею 43 м2 розташована в казковому місті Судурад на острові Сіпан, в 1,7 км від центру Судурад і всього в 1,9 км від пляжу Судурад. Острів Шипан є найближчим острівним оазисом до Дубровника, де ви можете насолоджуватися спокійною атмосферою маленького острова, який цивілізація не сильно змінила, і все ще знаходиться недалеко від міста Дубровник.

Розкішна далматинська віллазаймає 390 м2 житлової площі на території площею 4000 м2 . Вілла складається з трьох поверхів: першого поверху, першого поверху та мансарди, з’єднаних внутрішніми сходами.

На приватному подвір’ї хорватського орендного будинку є приватний басейн площею 43 м2. У внутрішньому дворику розкішної вілли окрім басейну є місце для відпочинку, настільний теніс, боулінг, літня кухня з далматинським мангалом та літня альтанка з обіднім столом на 10 осіб.

Інтер’єр розкішної вілли для відпочинку в Дубровнику обладнаний вітальнею, їдальнею та кухнею. Загалом у ньому є 5 спалень і 5 ванних кімнат, з яких 3 є окремими ванними кімнатами, а дві – окремими. Одна ванна кімната обладнана суміщеною ванною та душем, а інші обладнані душовими кабінами.

Розкішна вілла ідеально підходить для розміщення 10 осіб.

Це унікальна далматинська вілла, оточена мальовничим ароматним садом і оливковими гаями. Просторий двір вілли прикрашає власний пейзажний басейн (43 м2) з шезлонгами, звідки відкривається панорамний вид на середземноморську флору та Елафітські острови. Під басейном розташована літня альтанка з обіднім столом, літня кухня з далматським мангалом і сидячим гарнітуром, ідеально підходить для післяобіднього спілкування. У розпорядженні гостей настільний теніс і боулінг. Особливістю цієї вілли є намет для глемпінгу, розташований в оливковому гаю, де можуть розміститися 4 особи. Романтичні вечори під зоряним небом стануть ще красивішими в цьому оточенні.

На першому поверсі є чарівна вітальня зі зручними диванами та супутниковим телебаченням. Разом з обідньою зоною зливається у відкриту концепцію, пронизану денним світлом. У прибудові є повністю обладнана кухня з додатковим обіднім столом, ідеальним для приготування смачних страв, збагачених спеціями із середземноморського саду.

Внутрішні сходи ведуть на перший поверх вілли для сімейного відпочинку, де розміщено 3 тематичні спальні з окремими ванними кімнатами. Дві менші спальні  мають одне односпальне та одне висувне ліжко, а їхні ванні кімнати обладнані душем. Остання спальня також є головною спальнею та має двоспальне ліжко та окрему ванну кімнату з ванною та душем.

На горищі цієї розкішної сімейної вілли в Далмації є ще дві головні спальні з двома односпальними ліжками та окремими ванними кімнатами з душем. Кожен номер ретельно прикрашений деталями, присвяченими багатому ароматному саду.

Розкішна вілла оснащена кондиціонером і Wi-Fi.
На віллі є повністю обладнана кухня з посудомийною машиною, холодильником, духовкою, плитою, тостером, мікрохвильовою піччю, блендером, морозильною камерою, чайником і кухонним посудом. Також має пральну машину та сушильну машину, а також праску та прасувальну дошку. Дитяче ліжечко надається за запитом .
На території надається безкоштовна автостоянка для 4 автомобілів.
Також є приватна яхта та намет для глемпінгу на 4 особи за додаткову плату.

Відстань до моря становить 1,9 км, а до центру Suđurađ – 1,7 км.

Зручності

Барбекю
Басейн
Безкоштовна парковка
Безкоштовний WiFi
Для великих родин та компаній

Переваги

Приватність
Сімейний відпочинок

Політика помешкання

Депозит: €1000 (оплачується по прибутті)
Заселення: 16:00 | Виселення: 10:00

Ванні кімнати

1
2
3
4
5

Спальні

1
2
3
4
5

Відстань до моря

1-2 км

Ціни та доступність

Локація

Suđurađ, Croatia
Вартість: €0.00

Owner

admin

з 2022

Контакти менеджера

Електронна адреса

ukr1@floriantravel.com

Перегляньте інші варіанти