Від:€0.00
0
(0 відгуків)
Запит

Villa 72204

0 (Немає відгуків)
Seget Donji, Croatia

Про помешкання

Розкішна вілла з приватним басейном з підігрівом розташована в невеликому селі Сегет Доньї, за 4 км від центру Трогіра та за 300 м від моря, а також має власний басейн з підігрівом і гідромасажну ванну.
Ця сучасно оформлена вілла випромінює розкіш і зачарує вас з першої миті!

Вілла займає площу 185 м2 житлової площі з 400 м2 власності та складається з трьох поверхів, цокольного поверху, першого та другого поверхів, з’єднаних внутрішніми сходами. Перед цим сімейним помешканням для відпочинку є відкрита тераса з басейном з підігрівом, шезлонгами та обіднім столом на відкритому повітрі. Має повністю обладнану кухню, вітальню з РК-телевізором і зручним диваном, а також 3 спальні з окремими ванними кімнатами, 2 з душем і 1 з гідромасажною ванною.

Розкішна вілла для відпочинку в Далмації  ідеально підходить для розкішного розміщення 8 осіб (6+2). На терасі центральне місце займає басейн з підігрівом (4м х 5м), оточений сучасними шезлонгами, де можна проводити довгі літні дні за читанням улюбленої книги або просто поніжитися в морі. тепле середземноморське сонце. Гості також мають відкритий обідній стіл. З плато біля басейну ви можете потрапити на перший поверх цієї хорватської орендованої вілли для відпочинку, де є зручна вітальня з диваном і РК-телевізором, а також повністю обладнана кухня з обіднім столом на 6 осіб.
Сходи ведуть на перший і другий поверх цієї розкішної хорватської вілли , де є 3 спальні з двоспальними ліжками розміру “king-size” і окрема ванна кімната. У двох кімнатах є ванна кімната з душем, а в одній ванній кімнаті встановлено гідромасажну ванну, де можна розслабитися після дня огляду визначних пам’яток. У кожній кімнаті є РК-телевізор і вид на море, а одна з кімнат має вихід на балкон також з прекрасним видом на Адріатичне море.

Розкішна далматинська вілла для відпочинку  для оренди та відпустки повністю оснащена кондиціонером і має доступ до Інтернету Wi-Fi. У цьому далматинському будинку для відпочинку є повністю обладнана кухня з плитою, духовкою, витяжкою, холодильником з морозильною камерою, посудомийною машиною, чайником і кавоваркою. У цій приватній орендованій віллі для приємного сімейного відпочинку також є праска, прасувальна дошка та пральна машина. Для гостей, які приїхали з дітьми, є дитяче ліжечко та дитячий стільчик. Гості цієї далматинської вілли з басейном також можуть користуватися сейфом. Надається безкоштовна автостоянка.

Зручності

Барбекю
Басейн
Басейн з підігрівом
Безкоштовна парковка
Безкоштовний WiFi
Джакузі
Розміщення домашніх тварин допускається за запитом. Може стягуватися плата.

Переваги

На березі моря
Приватність
Сімейний відпочинок

Політика помешкання

Депозит: € 500 (оплачується по прибутті)
Заселення: 16:00 | Виселення: 10:00

Ванні кімнати

1
2
3

Спальні

1
2
3

Відстань до моря

200-500 м

Ціни та доступність

Локація

Seget Donji, Croatia
Вартість: €0.00

Owner

admin

з 2022

Контакти менеджера

Електронна адреса

ukr1@floriantravel.com

Перегляньте інші варіанти