Від:€0.00
0
(0 відгуків)
Запит

Villa 71575

0 (Немає відгуків)
Cannes, France

Про помешкання

Вілла на жвавому Лазурному узбережжі у Франції, — це розкішний готель із чотирма спальнями, який пропонує унікальні враження від Канн. Цей ексклюзивний відпочинок є свідченням ідилічної привабливості Французької Рив’єри, представляючи спокійний оазис серед пишних садів, сонячних терас і захоплюючих краєвидів на море.

Вілла є святилищем відпочинку та дозвілля. Гості можуть відпочити біля басейну, поніжитися під променями сонця Рів’єри та насолодитися обідом на свіжому повітрі серед тихого саду. Повністю обладнана кухня запрошує гостей самостійно приготувати їжу, щоб легко насолодитися тихою ніччю.

Розміщення тут настільки ж елегантне, як і комфортне. У готелі є чотири спальні з двоспальними ліжками, кожна з яких доповнена окремою ванною кімнатою для додаткової приватності. Вінцем є мансардний головний люкс, обладнаний двома двоспальними ліжками розміру “king-size”, окремою ванною кімнатою та душем, а також приголомшливим видом на море, який обіцяє зробити кожен ранок захоплюючим досвідом.

Окрім внутрішнього простору вілли, відкритий простір пропонує безліч можливостей для відпочинку та насолоди. Посеред пишного саду альтанка стоїть як ідилічне місце для споглядання чи інтимних зустрічей, відкриваючи приголомшливий вид на затоку. Велика парковка на кілька автомобілів забезпечує зручність для гостей, які планують досліджувати околиці.

Незалежно від того, чи проводите ви дні, досліджуючи блиск і гламур Канн, ніжачись на сонці Рів’єри біля басейну або просто насолоджуючись комфортом вілли, вілла обіцяє унікальний і незабутній відпочинок у серці Лазурного берега.

Пляж Круазетт: 1,6 км

Зручності

Басейн
Безкоштовна парковка
Безкоштовний WiFi

Переваги

Приватність
Сімейний відпочинок

Політика помешкання

Заселення: 16:00 | Виселення: 10:00

Ванні кімнати

1
2
3
4

Спальні

1
2
3
4

Відстань до моря

1-2 км

Ціни та доступність

Локація

Cannes, France
Вартість: €0.00

Owner

admin

з 2022

Контакти менеджера

Електронна адреса

ukr1@floriantravel.com

Перегляньте інші варіанти