Від:€0.00
0
(0 відгуків)
Запит

Villa 71116

0 (Немає відгуків)
Sarti, Greece

Про помешкання

Цей приголомшливий будинок мрії не тільки може похвалитися розкішною атмосферою, але й задовольняє потреби людей з обмеженими можливостями. Нова вілла має три просторі спальні, дві ванні кімнати та бездоганну архітектуру, яка доповнюється пишним ландшафтом.

Зайшовши в цей оазис, гості одразу зустрінуть заспокійливу та спокійну атмосферу. Відкритий план поверху дає багато місця для відпочинку та відпочинку, а розкішний сучасний декор додає додаткову нотку елегантності. Незалежно від того, вирішите ви повечеряти в офіційній їдальні або приготувати їжу на повністю обладнаній кухні з найсучаснішою технікою, кожна мить, проведена на цій віллі, обов’язково запам’ятається.

Після довгого дня вивчення всього, що може запропонувати Сарті, вітальня стане ідеальним місцем для відпочинку та відпочинку. Зі зручним диваном-ліжком і телевізором із плоским екраном це ідеальне місце для відпочинку перед тим, як усамітнитися в одній із чудово оформлених спалень. Спокійний сон гарантовано завдяки двом двоспальним ліжком розміру “queen-size”.

Від розкішних зручностей до приголомшливого дизайну та зручного розташування ця вілла справді є втіленням життя на березі моря. Не пропустіть свій шанс відчути чисте розслаблення та спокій у цьому захоплюючому місці відпочинку.

Відстані

  • Відстань до пляжу 1500 (м)
  • Відстань до найближчого магазину 1500 (м)
  • Відстань від найближчого села 1500 (м)
  • Відстань до громадського транспорту 1500 (м)

Зручності

Басейн
Безкоштовна парковка
Безкоштовний WiFi
Дитячий майданчик

Переваги

Приватність
Сімейний відпочинок

Політика помешкання

Заселення: 16:00 | Виселення: 10:00

Ванні кімнати

1
2

Спальні

1
2
3

Відстань до моря

1-2 км

Ціни та доступність

Локація

Sarti, Greece
Вартість: €0.00

Owner

admin

з 2022

Контакти менеджера

Електронна адреса

ukr1@floriantravel.com

Перегляньте інші варіанти