Від:€0.00
0
(0 відгуків)
Запит

Villa 70535

0 (Немає відгуків)
Juršići, Croatia

Про помешкання

Чудова віллa розташована в тихій сільській місцевості, саме в маленькому селі Центральної Істрії. Вілла знаходиться не так далеко від чудових пляжів прекрасного відомого села Фажана.

Це розкішна вілла в істрійському стилі, яка може вмістити до восьми осіб у чотирьох зручних спальнях. На першому поверсі розташована затишна вітальня з каміном, яка створює теплу домашню атмосферу. Поряд з вітальнею розташована гарна дерев’яна повністю обладнана кухня з обідньою зоною. Усі спальні мають окремі ванні кімнати з душем, одна з них розташована на першому поверсі. Решта три спальні розташовані на першому поверсі, і всі вони мають гарні тераси, де ви можете насолоджуватися ранковою кавою та приголомшливим видом на околиці.

У саду є великий басейн, ідеальний для охолодження після теплих і сонячних днів. Біля басейну розташовані шезлонги та затишна крита зона відпочинку. Також є великий кам’яний мангал під гарною дерев’яною критою терасою.
Наймолодшим сподобається маленьке футбольне поле. Вілла повністю кондиціонована, має Wi-Fi, приватну автостоянку на території та все необхідне для ідеального відпочинку!

Пляж: 14 км
Ресторан: 10 км
Магазин: 1 км

Зручності

Барбекю
Басейн
Безкоштовна парковка
Безкоштовний WiFi
Камін
Розміщення домашніх тварин допускається за запитом. Може стягуватися плата.

Переваги

Приватність
Сімейний відпочинок

Політика помешкання

Депозит: € 500 (оплачується по прибутті)
Заселення: 16:00 | Виселення: 10:00

Ванні кімнати

1
2
3
4
5

Спальні

1
2
3
4

Ціни та доступність

Локація

Juršići, Croatia
Вартість: €0.00

Owner

admin

з 2022

Контакти менеджера

Електронна адреса

ukr1@floriantravel.com

Перегляньте інші варіанти