Від:€0.00
0
(0 відгуків)
Запит/Бронювання

Villa 70202

0 (Немає відгуків)
Ístria, Croatia

Про помешкання

Розкішна вілла з басейном з підігрівом розташована в невеликому мальовничому істрійському селі Хрбокі, поруч із красивим прибережним містом Ракаль, яке розташоване біля затоки Раса в південно-східній частині найбільшого Адріатичного півострова Істрія.

Оренда будинку для відпочинку в Істрі, займає 520 м2 житлової площі, а територія повністю огороджена і займає 5000 м2.

Ця простора та сучасна сімейна вілла пропонує все необхідне для приємного відпочинку, включаючи повністю обладнану кухню, вітальню, 4 спальні з двоспальними ліжками, 4 окремі ванні кімнати, 2 гостьові туалети, і підходить для розкішного розміщення з повною приватністю для 10 осіб. – 12 осіб.

Розкішна вілла з басейном з підігрівом пропонує спокійний сімейний відпочинок у невеликому істрійському селі Хрбокі на території загальною площею 7500 м2, а 5000 м2 повністю огороджені. Після прибуття в цей розкішний маєток біля входу є приватна парковка на 8 автомобілів, а також гараж на 2 автомобілі. Перед входом у цю сучасну істрійську віллу для відпочинку з друзями чи родиною ви знайдете велосипеди (4) для активного дослідження цього маленького зеленого раю.

На території цієї хорватської розкішної вілли для відпочинку є приватний басейн з підігрівом (75 м2) з водоспадом і можливістю плавання проти течії , обладнаний сонячним покриттям. Біля басейну зручні шезлонги (8) з халатами і столиками, джакузі на 5 осіб, настільний теніс, бадмінтон, 2 садові комплекти на 8 осіб, обідній стіл зі стільцями на 16 осіб, газовий мангал, дитячий майданчик, вуличний душ, туалет.

Увійшовши в оренду розкішної вілли Істрія , ви знайдете повністю обладнану кухню (морозильна камера, холодильник для вина, соковижималка, блендер, витяжка, посудомийна машина, звичайна духовка, індукційна плита, тостер, фритюрниця, кавоварка Nespresso) з гостьовим туалетом в коридорі. Безпосередньо поруч з цією повністю обладнаною кухнею розташована обідня зона зі столом і 10 стільцями , а також вітальня (45 м2) з двома просторими зручними диванами з пуфом і телевізором, прикрашена розкішними килимами і прекрасним білим каміном.

Усередині цієї красивої істрійської вілли для ідеального відпочинку сім’єю або друзями є 4 просторі спальні з природним освітленням з двоспальними ліжками розміру “king-size” (180*200), кожна з яких має окрему ванну кімнату з душовою кабіною та необхідними туалетно-косметичними засобами. Спальні мають вихід на спільний балкон з незабутнім видом на незайману природу. Окрім двоспальних ліжок, у двох спальнях також є диван, який розкладається на додаткове місце. Крім того, у цій хорватській розкішній віллі з повною приватністю є 4 додаткові розкладні односпальні ліжка та сауна з туалетом і душовою кабіною для повного відпочинку та детоксикації.

У хорватській розкішній віллі для сімейного відпочинку є 2 дитячі ліжечка та 2 дитячих стільчика. Під час перебування на цій чудовій віллі ви можете орендувати автомобіль, розкішний старожил Classic Mercedes-Benz SL560.

Відстань до центру міста Ракаль становить 13 км, а до найближчого пляжу – 3 км.

Зручності

Басейн
Безкоштовна парковка
Безкоштовний WiFi
Відкритий басейн з підігрівом
Джакузі
Для великих родин та компаній
Сауна
СПА

Переваги

Приватність
Сімейний відпочинок

Політика помешкання

Депозит: €1000 (оплачується по прибутті)
Заселення: 16:00 | Виселення: 10:00

Ванні кімнати

1
2
3
4

Спальні

1
2
3
4

Ціни та доступність

Локація

Ístria, Croatia
Вартість: €0.00
  • 03/01/2025
  • 04/01/2025
Загалом
€0.00

Owner

admin

з 2022

Контакти менеджера

Електронна адреса

ukr1@floriantravel.com

Перегляньте інші варіанти