Від:€0.00
0
(0 відгуків)
Запит/Бронювання

Villa 68950

0 (Немає відгуків)
Ičići, Croatia

Про помешкання

Ця вражаюча вілла, розташована у відокремленому місці на Опатійській Рив’єрі, в оточенні чарівно красивої природи, обіцяє справжню розкішну відпустку з чудовим видом на узбережжя Адріатичного моря.

Інтер’єр вілли
Вілла розрахована на велику житлову площу 550 м², яка розрахована на 8 гостей. До послуг гостей 4 просторі спальні з зручним двоспальним ліжком розміру “king-size”, телевізором, сейфом і домофоном. Кожна спальня також має власну ванну кімнату з подвійною раковиною та душем, а в одній є чудова ванна, щоб насолоджуватися розслаблюючими пінними ваннами. Гості мають дві елегантні кухні, обладнані першокласною технікою та всім необхідним. вам потрібно приготувати смачні страви в їхньому розпорядженні. Тут також є гарна їдальня, де можна комфортно розмістити всіх гостей, і залита сонцем вітальня зі зручним диваном, Smart / Sat TV, домофоном і біоетаноловим каміном для приємного проведення моментів з родиною та друзями. Включає в себе чудово обладнану ігрову кімнату зі столом і обладнанням для більярду, настільного футболу та аерохокею, а також рулетки та дартсу. Гості, які шукають відпочинку, будуть в захваті від приголомшливого тренажерного залу, де вони можуть займатися, милуючись неперевершеним видом на затоку Кварнер, який відкривається з усіх кімнат вілли. Попотівши в тренажерному залі, гості можуть розслабитися у фінській сауні, джакузі або критому басейні без підігріву. Вілла повністю кондиціонована та оснащена підігрівом підлоги, а також центральною звуковою системою SONOS на двох поверхах. Інтер’єр та екстер’єр є втіленням розкоші, а її завидна пропозиція обіцяє спокійний та розпещений відпочинок для кожного гостя.

Зовнішній вигляд вілли
Вілла розташована на великій, повністю огородженій території площею 4155 м2. Гості мають можливість освіжитися у відкритому пейзажному басейні з підігрівом (12 м2) або розтягнутися на зручних шезлонгах навколо нього. Приголомшливий басейн доступний для використання з квітня по вересень. Пропозиція відкритого простору також включає простору терасу на даху та 5 балконів, які ідеально підходять для насолоди свіжим та солоним повітрям. Ще однією частиною цієї завидної пропозиції є зовнішній телевізійний проектор з автоматизованим екраном, а також приватне поле для міні-гольфу з 9 доріжками на ділянці 500 м2 (сезонне, використовується березень-жовтень).
Гості вілли мають у своєму розпорядженні приватну криту автостоянку зі сховищем і окремими вхідними дверима.

До пляжу 6 км
Ресторан: 1 км

 

Зручності

Барбекю
Басейн
Безкоштовна парковка
Безкоштовний WiFi
Джакузі
Для великих родин та компаній
Ігрова кімната
Сауна
СПА
Тренажерний зал

Переваги

Приватність
Сімейний відпочинок

Політика помешкання

Заселення: 16:00 | Виселення: 10:00

Ванні кімнати

1
2
3
4

Спальні

1
2
3
4

Ціни та доступність

Локація

Ičići, Croatia
Вартість: €0.00
  • 28/12/2024
  • 29/12/2024
Загалом
€0.00

Owner

admin

з 2022

Контакти менеджера

Електронна адреса

ukr1@floriantravel.com

Перегляньте інші варіанти