Від:€0.00
0
(0 відгуків)
Запит

Villa 68737

0 (Немає відгуків)
Mošćenice, Croatia

Про помешкання

Це приголомшлива сучасна вілла, розташована в Мосценіце, невеликому селі на Істрії приблизно в 14 км від Опатії. Ця розкішна вілла забезпечує королівське лікування та вищу красу поруч із найкрасивішими пляжами Кварнера.

Увійшовши на віллу, ви відчуєте спокій і захопите відкритий вид на Кварнер, який відпочине вашим очам і душі. Приголомшливе море, набережні, природний парк і близькість сусіднього півострова Істрія роблять цю віллу унікальною та іншою.

Неймовірний інтер’єр є результатом співпраці двох ентузіастів інтер’єру та архітектури. У ньому чудово поєднано стильні меблі та розкішне оздоблення, яке ідеально вписується у простір. Затишна вітальня із затишними диванами, РК-телевізором, дизайнерськими меблями та неймовірними краєвидами є природним раєм для відпочинку та спілкування з родиною та друзями.

Вілла розташовується на чотирьох рівнях і може вмістити 10+4 гостей.

На першому поверсі вілли є таверна, прекрасний винний льох, де можна скуштувати різні відомі місцеві вина, а також кухня, яка ідеально підходить для спілкування з друзями та родиною в приємній атмосфері. На цьому рівні ви також знайдете розслаблюючу спа-зону з сауною, джакузі та масажним столом.

На першому поверсі є три розкішно обладнані спальні, ігрова кімната з Playstation і настільним тенісом, а також повністю обладнаний приватний тренажерний зал.

Другий поверх вілли містить простору вітальню, сучасну кухню з їдальнею та окремий туалет. З кожної кімнати вілли відкривається прекрасний вид на море. Із зони вітальні з великим басейном, шезлонгами та обідньою зоною на свіжому повітрі можна вийти безпосередньо на красиву терасу. Вілла повністю закрита, щоб ви могли насолоджуватися повною приватністю.

На третьому поверсі ви знайдете ще дві просторі спальні та добре обладнаний кабінет.

  • Відстань до аеропорту: 35.0 км
  • Відстань до моря: 1,0 км
  • Найближчий магазин: 300,0 м
  • Ресторан: 200,0 м
  • Відстань поромної переправи: 6,0 км
  • Найближчий пляж: 1,0 км
  • Центр міста: 2,0 км
  • Відстань до пристані: 13,0 км
  • Тенісний корт: 2,0 км

 

Зручності

Барбекю
Басейн
Безкоштовна парковка
Безкоштовний WiFi
Винний погріб
Джакузі
Ігрова кімната
СПА

Переваги

На березі моря
Приватність
Сімейний відпочинок

Політика помешкання

Депозит: €2000 (оплачується по прибутті)
Заселення: 16:00 | Виселення: 10:00

Ванні кімнати

1
2
3
4
5

Спальні

1
2
3
4
5
6

Відстань до моря

1-2 км
500 м і далі

Ціни та доступність

Локація

Mošćenice, Croatia
Вартість: €0.00

Owner

admin

з 2022

Контакти менеджера

Електронна адреса

ukr1@floriantravel.com

Перегляньте інші варіанти