Від:€0.00
0
(0 відгуків)
Запит

Villa 67491

0 (Немає відгуків)
Ровінь, Croatia

Про помешкання

Розкішна вілла з басейном захопить вас своєю затишною домашньою атмосферою. На першому поверсі вілли ви знайдете затишну вітальню, де можна відпочити на зручному 3-місному дивані чи привабливому кріслі. Вийдіть на терасу, прикрашену чудовим басейном, створюючи воістину чарівну гавань на відкритому повітрі.

8 гостей
3 спальні
3 ванні кімнати
170 м2
Біля басейну вас чекають шість шезлонгів і п’ять парасольок від сонця, які запрошують вас поніжитися в сонячній розкоші. Коли післяобіднє сонце заходить, прийміть кулінарне мистецтво на літній кухні. Уявіть собі справжнє задоволення від насолоди кулінарними витворами, від закусок біля басейну до гарячих насолод на електричному грилі для барбекю. Ці дні закарбувалися в пам’яті! Підігрів басейну працює з 01.05.-30.09.

На верхньому поверсі вілли є додаткова кімната, чарівна галерея. Тут ви знайдете зручний диван-ліжко, який ідеально підходить для відпочинку або розміщення додаткових гостей. Існує безліч варіантів розваг із сучасним телевізором і приставкою PlayStation, які гарантують, що ви зможете розслабитися та розважитися стильно.

На другому рівні на вас також чекає додаткова тераса, місце, де ваші бажання спокійно випити кави або позасмагати знайдуть свій ідеальний дім. Турботи про паркування відпадають, тому що доступні два додаткових і приватних місця для паркування, данина зручності та дбайливому забезпеченню.

Ті, хто приїжджає з маленькими дітьми, не хвилюйтеся, бо дитяче ліжечко та дитячий стільчик готові, щоб відверто зустріти дітей.

Ви відкриєте не просто житло всередині, а втілення спокою, симфонію комфорту та полотно, на якому розгортатимуться ваші найзаповітніші спогади.

Ровінь – привабливе місце, відоме своєю природною красою та захоплюючою історією. Це прекрасне місто, розташоване на західному узбережжі Істрії вздовж Адріатичного моря, пропонує чарівне місце з його чудовим пляжем і приголомшливими заходами сонця. Чарівне старовинне місто Ровінь є чудовою перлиною для любителів історії.

Протягом усього вашого візиту пориньте в чарівність Ровіня, створюючи незабутні моменти, які триватимуть на все життя! Тільки уявіть досконалість перебування поблизу цього приголомшливого місця, щодня насолоджуючись усіма зручностями цієї виняткової вілли!
Пляж: 5 км
Ресторан: 100 м
Магазин: 300 м

Зручності

Барбекю
Безкоштовна парковка
Безкоштовний WiFi
Ігрова кімната

Переваги

Приватність
Сімейний відпочинок

Політика помешкання

Заселення: 16:00 | Виселення: 10:00

Ванні кімнати

1
2
3

Спальні

1
2
3

Ціни та доступність

Локація

Ровінь, Croatia
Вартість: €0.00

Owner

admin

з 2022

Контакти менеджера

Електронна адреса

ukr1@floriantravel.com

Перегляньте інші варіанти