Від:€0.00
0
(0 відгуків)
Запит

Villa 67256

0 (Немає відгуків)
Крит, Greece

Про помешкання

Це абсолютно нова, незалежна вілла, розташована в привілейованому місці, лише за 100 метрів від піщаного пляжу Лутракі. Також є ресторан і кафе. Має приватний еко-басейн з підігрівом, приватну автостоянку, сади та вид на море затоки Лутракі. Він елегантно мебльований і пропонує відмінне розміщення у зручному місці.

На першому поверсі розташована простора кухня, їдальня та вітальня, одна спальня з двоспальним ліжком та душова кімната. На першому поверсі розташована простора кухня, обідня та вітальня з лівого боку з балконами. На цьому поверсі одна спальня з двоспальним ліжком та душова. На першому поверсі є головна спальня з окремою душовою кімнатою та балконом з видом на море. Також є спальня з двома односпальними ліжками з балконом і ванною кімнатою.

На відкритому повітрі ви можете знайти приватний басейн з підігрівом без хлору. Вілла також пропонує шезлонги та велику парасольку, садові меблі, настільний теніс, сади та приватну автостоянку. Ви можете розслабитися біля басейну та насолодитися чарівним видом на море та гори. Підігрів басейну доступний у квітні, травні, вересні та жовтні та коштує додатково 40 євро за ніч.

Зручності

Барбекю
Басейн
Безкоштовна парковка
Безкоштовний WiFi
Камін

Переваги

На березі моря
Приватність
Сімейний відпочинок

Політика помешкання

Заселення: 15:00 | Виселення: 11:00

Ванні кімнати

1
2
3
4

Спальні

1
2
3
4

Відстань до моря

100-200 м

Ціни та доступність

Локація

Крит, Greece
Вартість: €0.00

Owner

admin

з 2022

Контакти менеджера

Електронна адреса

ukr1@floriantravel.com

Перегляньте інші варіанти