Від:€0.00
0
(0 відгуків)
Запит

Villa 66899

0 (Немає відгуків)
Ханья, Greece

Про помешкання

Вілла розташована на приватній території площею 5000 квадратних метрів із зеленими оливковими гаями, які пропонують приватність, спокій і відпочинок. Cкладається з 7 спалень і 4 ванних кімнат, розділених на два поверхи. Макс. місткість 12 осіб. Дві спальні мають двоспальне ліжко, а дві спальні мають по два односпальні ліжка. У двох спальнях є односпальні ліжка, а в 7 спальні є напівдвоспальне ліжко. Одна зі спалень (з односпальним ліжком) знаходиться на верхньому поверсі, а всі інші 6 спалень – на нижньому.

Нижній поверх складається з 6 спалень і 2 ванних кімнат з ванною. Гості мають прямий доступ до приватного басейну вілли через дві спальні в передній частині. Басейн знаходиться всього в декількох кроках від двох головних спалень, звідки відкривається вид на синє море. Інша спальня має власне затінене патіо, де ви можете насолоджуватися читанням книги або випити кави. До п’ятої спальні є доступ з боку вілли з гарним зеленим зовнішнім виглядом і зоною відпочинку. Верхній поверх має два входи, які ведуть до просторої вітальні з великою кількістю місця для обіднього столу поруч з кухнею.

Є величезний балкон з приголомшливим видом на затоку Суда та зелені околиці. На верхньому поверсі також два санвузли. Стандарт інтер’єру дуже високий з сучасним стилем і розкішною естетикою. Зі смаком меблі та дизайн інтер’єру сповнені синіх і білих кольорів, які є традиційними грецькими стандартними кольорами. Ви можете насолоджуватися приголомшливим видом на море з верхнього поверху, відпочиваючи на величезному дивані.
Пляж: 1,5 км
Ресторан: 1 км
Ринок: 1 км
Аеропорт: 32км
Порт: 18 км

Зручності

Барбекю
Басейн
Безкоштовна парковка
Безкоштовний WiFi
Для великих родин та компаній

Переваги

На березі моря
Приватність

Політика помешкання

Заселення: 16:00 | Виселення: 10:00

Ванні кімнати

1
2
3
4

Спальні

1
2
3
4
5
6
7

Відстань до моря

1-2 км

Ціни та доступність

Локація

Ханья, Greece
Вартість: €0.00

Owner

admin

з 2022

Контакти менеджера

Електронна адреса

ukr1@floriantravel.com

Перегляньте інші варіанти