Від:€0.00
0
(0 відгуків)
Запит

Chalet 65895

0 (Немає відгуків)
Selva Gardena, Autonomous Province of Bolzano – South Tyrol, Italy

Про помешкання

Це нове шале в Сельва Гардена, розташоване в мальовничих італійських Доломітових Альпах. Насолоджуйтеся вражаючими краєвидами та елегантними, але затишними меблями разом із п’ятизірковим обслуговуванням в усамітненні цього “дому далеко від дому”. Команда гордиться своєю увагою до деталей, від наданих послуг до багатства місцевих знань, що створюють справді незабутній відпочинок.

Шале має площу 280 м² і прилягає до готелю Rodella. Двоповерховий люкс складається з просторої вітальні та їдальні з каміном і кухнею на верхньому рівні. Шале може розмістити до 9 дорослих або 8 дорослих і 2 дітей. Є чотири комфортні люкси, які можна обладнати двоспальними або двома односпальними ліжками, і всі вони мають окрему душову кімнату. У п’ятій спальні є двоспальне або односпальне ліжко для 1 дорослого або 2 дітей, а також окрема душова кімната.

Шале також має власну спа-зону з фінською сауною, інфрачервоною сауною, оздоровчим душем, панорамною зоною відпочинку та джакузі на відкритому повітрі. Ви також зможете користуватися прекрасним спа-центром готелю, будівництво якого завершилося влітку 2021 року. У спа-центрі є критий/відкритий пейзажний басейн із підігрівом і захоплюючим видом на село та групу Sella, а також панорамна зона відпочинку.

На підвищеній сонячній терасі є дві відкриті гідромасажні ванни, ідеальні для насолоди вечірнім сонцем. Зона сауни включає фінську сауну, парову лазню, крижаний фонтан та «Кнайпа», а також зону відпочинку з водяними ліжками, інфрачервоними ліжками та куточком Vital.

Для тих, хто бажає побалувати себе під час відпочинку, косметолог або масажист можуть запропонувати широкий спектр масажів і процедур. Кімната для розваг обладнана більярдним столом, дартсом, баром і кінотеатром. У винній таверні готелю можна замовити дегустацію сиру та місцевого вина.

Вранці спустіться до кімнати для лиж та взуття, і ваш спеціальний автобус доставить вас на 3-хвилинну поїздку до гірськолижних схилів і центру села щодня з 7:30 до 19:00.

Сельва Гардена є частиною зони Super Ski Dolomiti, яка нараховує 1200 км підготовлених трас, понад 500 км з яких можна проїхати з Сельви без жодного автобуса! Більшість підйомників у цьому районі — це сучасні 4-8-місні підйомники, деякі навіть із підігрівом або захисними бульбашками.

Долина також пропонує 150 км трас для бігових лиж та безліч мальовничих прогулянок на снігоступах прямо біля дверей шале в цій приголомшливій місцевості. Доломіти включені до списку всесвітньої спадщини ЮНЕСКО, тож прекрасне оточення гарантоване.

Для невеликих груп чи сімей, або якщо вам потрібна додаткова кількість спальних місць, можна обрати між Шале Сельва (до 4 осіб), Шале Панорама (до 5 осіб) або Шале Лофт (до 6 осіб).

Шале доступне на основі харчування та розраховане на 8 гостей. Можливе розміщення ще 1 дорослого або 2 дітей за додаткову плату. Вино та напої в барі також доступні за додаткову плату.

ПЕРСОНАЛ:
Шеф-кухар
Дворецький
Прибирання
Послуги водія

ВІДСТАНІ:

  • Траса: 3 хвилини їзди з водієм
  • Гірськолижні підйомники: 3 хвилини їзди з водієм
  • Центр курорту: 3 хвилини їзди з водієм

Зручності

Басейн
Басейн з підігрівом
Безкоштовний WiFi
Для великих родин та компаній
Домашній кінотеатр
Ігрова кімната
Камін
Кімната для зберігання лижного спорядження
СПА

Переваги

Гірські краєвиди
Приватність
Сімейний відпочинок

Політика помешкання

Заселення: 16:00 | Виселення: 10:00

Ванні кімнати

1
2
3
4

Спальні

1
2
3
4
5

Відстань до підйомника

500 і більше

Ціни та доступність

Локація

Selva Gardena, Autonomous Province of Bolzano – South Tyrol, Italy
Вартість: €0.00

Owner

admin

з 2022

Контакти менеджера

Електронна адреса

ukr1@floriantravel.com

Перегляньте інші варіанти