Від:€0.00
0
(0 відгуків)
Запит

Villa 63553

0 (Немає відгуків)
Altea, Spain

Про помешкання

ЕКСКЛЮЗИВНА І СУЧАСНА ВІЛЛА З ВИДОМ НА МОРЕ ТА ПРИВАТНИМ БАСЕЙНОМ НА АЛТЕА-ХІЛЛС (КОСТА-БЛАНКА)
Максимально для 10 осіб.

Власність –  справжній архітектурний витвір, є три будівлі зі  вишуканою сумішшю білого та штучного каменю. Ця вражаюча вілла уособлює надзвичайну елегантність через якість кожної кімнати, комфорт завдяки використаним матеріалам, які були ретельно відібрані до найдрібніших деталей, а також природний контакт з навколишнім середовищем, привілейоване поєднання моря та гір.

Основна будівля має чотири рівні. На першому поверсі є чотири спальні, три комфортабельних люкси з двоспальним ліжком, ванна кімната та приватна тераса з видом на сад, середземноморські сосни пропонують нам смачні парфуми. Дуже приватна атмосфера, яка запрошує нас розслабитися та відпочити.

Уздовж коридору ми приходимо до відкритого простору, з якого відкривається панорамний вид на терасу та басейн. Кімната, яка знаходиться трохи нижче цього рівня, має повністю обладнану кухню, бібліотеку, вітальню, спальню з двоспальним ліжком з видом на басейн і ванну кімнату. Ванна зроблена з каменю і запрошує нас прийняти розслаблюючу ванну на ній.

Зовні у нас є приватний плавальний басейн (довжиною 18 метрів), його крісла та неформальний бар, ідеальний для спільного використання свіжого напою, сніданку чи вечері. Ми знаходимося подалі від сильного сонця завдяки дуже великій сланцевій тіні, яка створює справжнє відчуття вітрильного спорту в ідеальному контакті з видами Середземного моря та злегка горбистим середовищем Альтеа. На нижньому поверсі (від басейну) знаходиться приміщення для занять фізичними вправами та спортом із тренажерним залом, паровою лазнею, а також майданчиком для гри в петанк.

На першому поверсі вітальня, їдальня та американська кухня. Великий відкритий простір із великими вікнами, які дозволяють нам одночасно насолоджуватися відчуттям перебування всередині та зовні будівлі. Дивовижний камін прикрашає кам’яну стіну. На цьому рівні також є пергола, де є стіл і кілька стільців, щоб поділитися з гостями в дуже вибраній та ексклюзивній атмосфері. Найособливішою характеристикою  може бути його постійна творчість. Кожен спільний обід – це можливість нового оформлення з його делікатними весільними тарілками, кольорами та запахом, щоб запропонувати гостям особливий сюрприз, відкриття та щоденне оновлення такого моменту, який раптом перетворюється на банкет.

Другий і останній поверх присвячений головній спальні з ванною кімнатою. Побудований з найкращих матеріалів, він поєднує в собі розкіш, комфорт і абсолютний відпочинок. Повністю відкритий простір, з ванни відкривається неймовірний вид на море. На терасі є місце для відпочинку з каміном і додаткова відкрита кухня, ідеальна для приготування свіжих напоїв і закусок.

На нижньому поверсі ми знайдемо простору парковку, холодильну камеру та кухню, щоб готувати без огидних запахів деяких продуктів.

Будинок розташований між морем і горами. Краєвиди просто вражаючі, а вілла оточена кількома зеленими зонами, що дає нам прямий контакт із існуючою природою. Є кілька зовнішніх зон, таких як крита тераса з чудовим приватним басейном розміром 18 x 4 метри та його чудовими опорами, де ми можемо засмагати, крита зона відпочинку з освітленням із дуже зручним білим диваном, а також столиком для відпочинку. страви перед морем, ще одна крита тераса та зовнішня кухня, де є ще кілька білих диванів, шезлонги та зовнішній камін. Ділянка величезна, ми знайдемо кілька середземноморських дерев, таких як оливкові дерева, сосни та пальми. На іншому рівні помешкання є бар біля іншого зовнішнього столика.

Помешкання розташоване у чудовому місці, де ми будемо насолоджуватися тишею та спокоєм в оточенні природи між Кальпе та Альтеа, куди ми можемо поїхати за короткий час.
Це лише 8 хвилин їзди до пляжів Альтеа, де є кілька барів на березі моря, кілька морських клубів;
Лише 12 хвилин їзди до чудового центру старого міста Альтеа, де є дуже відомі ресторани та гавань Альтеа (рибальський і спортивний порт Марина Грінвіч).
Кальпе знаходиться приблизно в 15 хвилинах їзди від будинку, де ми можемо насолодитися великими піщаними пляжами та де є багато місць, де ми можемо розважитися та насолодитися.

 

ІНШЕ: КОНДИЦІОНЕР ПОВІТРЯ НА ВСІЙ ВІЛЛІ, 18-МЕТРОВИЙ ПРИВАТНИЙ БАСЕЙН, ТРЕНАЖЕРНИЙ ЗАЛ, ПАРОВА БАННЯ, ПЕТАНК, ЧІЛ-АУТ, БАР, ПОСЛУГИ КОНСЬЄРЖУ ТА ГОСПОДАРСТВО.

Зручності

Басейн
Безкоштовна парковка
Безкоштовний WiFi
Для великих родин та компаній
Тренажерний зал

Переваги

Приватність
Сімейний відпочинок

Політика помешкання

Заселення: 16:00 | Виселення: 10:00

Ванні кімнати

1
2
3
4
5

Спальні

1
2
3
4
5

Відстань до моря

1-2 км

Ціни та доступність

Локація

Altea, Spain
Вартість: €0.00

Owner

admin

з 2022

Перегляньте інші варіанти