Від:€0.00
0
(0 відгуків)
Запит

Villa 52283

0 (Немає відгуків)
Sani Resort, Sani Resort, Kassandra, Greece

Про помешкання

На напівцокольному поверсі розташована суміжна спальня з двоспальним та односпальним ліжком, спальня з двома односпальними ліжками та ванна кімната.
На першому поверсі знаходиться вітальня з 1 кондиціонером, кухня та ванна кімната.
На 1-му поверсі є двокімнатна спальня з 1 кондиціонером.

Це триповерховий будинок з приголомшливим видом на Середземне море та великим романтичним садом. Будинок розташований на схилі пагорба Посіді, тому відкривається панорамний вид на море, сидячи та насолоджуючись ранковою кавою на балконі другого поверху.
Ви можете насолоджуватися тихим і спокійним часом з родиною та друзями. Вілла має чудовий сад із квітучими квітами позаду, де ви можете насолоджуватися сімейним часом, готуючи вечерю на барбекю. Під час неспання ви можете насолоджуватися сніданком або в мебльованому саду з ідеальною тінню, або на веранді, де ви можете сидіти та дивитися на вид на море під час їжі.
Через дорогу, приблизно за 80 метрів від будинку, є стежка, яка веде до дивовижного пляжу з кришталево чистою водою. Шлях трохи складний і не дуже легкий, але він цілком вартий клопоту, оскільки пляж і море будуть вашою нагородою.

Ця приголомшлива вілла з чудовими зручностями, видами на Середземне море та всіма домашніми зручностями має все необхідне для незабутнього відпочинку. Вілла зручно розташована неподалік від центру Кассандри, тому можна легко досліджувати місцевість, не відходячи занадто далеко від дому.

Пляж -600 м

Зручності

Барбекю
Безкоштовна парковка
Безкоштовний WiFi

Переваги

На березі моря
Приватність

Політика помешкання

Заселення: 16:00 | Виселення: 10:00

Ванні кімнати

1
2

Спальні

1
2
3

Відстань до моря

500 м і далі

Ціни та доступність

Локація

Sani Resort, Sani Resort, Kassandra, Greece
Вартість: €0.00

Owner

admin

з 2022

Контакти менеджера

Електронна адреса

ukr1@floriantravel.com

Перегляньте інші варіанти