Від:€0.00
0
(0 відгуків)
Запит

Villa 48731

0 (Немає відгуків)
Задар, Croatia

Про помешкання

Вілла з пейзажним басейном з підігрівом, сауною та джакузі – це приватна вілла для відпочинку та оренди, розташована в невеликому містечку Старіград поблизу Задара.
Найближчий пляж знаходиться всього в 150 м від вілли, а центр міста – в 1,3 км від вілли.

Ця сучасна розкішна хорватська вілла розташована на території загальною площею 600 м2, тоді як житлова частина займає 280 м2. Центральну частину подвір’я даної вілли займає просторий пейзажний басейн (40 м), поруч з яким знаходиться лаунж-зона, дерев’яна альтанка та літня кухня. На першому поверсі розташована вітальня, повністю обладнана кухня, їдальня та спа-зона. На першому поверсі є 2 сучасні спальні з окремими ванними кімнатами з душем, а решта 4 кімнати знаходяться на другому поверсі.

Гості цього будинку поблизу Задара мають у своєму розпорядженні 6 приватних відкритих паркувальних місць. Розкішна вілла з 6 спальнями підходить для комфортного проживання 14 (12+2) осіб.

Прибувши до цієї вілли, перше, що ви помітите, це пейзажний басейн з підігрівом (40 м2) зі сходами для легкого доступу, який включає чудову зону відпочинку зі зручними диванами та барними стільцями. Біля басейну є дерев’яний павільйон з садовими меблями та природною тінню для максимального задоволення під час відпочинку. На подвір’ї також є зручні шезлонги для прийняття сонячних ванн та вулична літня кухня, обладнана електромангалом та обіднім столом на 8 місць. До послуг гостей також відкритий душ.

На першому поверсі далматинської вілли є простора вітальня з двома диванами, супутниковим LDC-телевізором та ігровою приставкою (PlayStation). Дивани можна розкласти і використовувати як зручне додаткове місце для 2 осіб. Поряд з вітальнею розташована сучасна, повністю обладнана кухня з кухонним островом і просторим обіднім столом на 12 осіб. На першому поверсі також є спа-центр , що складається з джакузі та сауни для повного відчуття релаксу. Також тут є додатковий туалет.

Внутрішні сходи ведуть на другий поверх, де знаходяться 2 сучасні спальні з двоспальними ліжками (160х200). Кожен з номерів має власну ванну кімнату з душем, власний балкон з панорамним видом на Адріатичне море. Усі номери оснащені кондиціонером і телевізором. Ці номери також оснащені окремою ванною, розташованою поруч із ліжком.

На другому поверсі цієї вілли в Задарі, де дозволено проживання з домашніми тваринами , знаходяться 4 інші кімнати. У кожному з номерів є власна ванна кімната з душем, телевізор і спільний балкон. Дві кімнати також обладнані окремо стоячими ваннами.

Кожна кімната оснащена кондиціонером і підігрівом підлоги. На віллі також є безкоштовний доступ до WI-FI, а за запитом гостям надаються дитяче ліжечко та дитячий стільчик, а також приватна парковка у дворі.
Сучасна кухня обладнана: тостером, кавоваркою, мікрохвильовою піччю, посудомийною машиною, витяжкою, холодильником з льодогенератором, холодильником для вина, духовкою та чайником. На віллі є пральна машина, а також праска та прасувальна дошка.

Відстань до моря і пляжу становить 150 м, а центр міста Стариград – 1,3 км.

 

Зручності

Басейн
Басейн з підігрівом
Безкоштовна парковка
Безкоштовний WiFi
Відкритий басейн з підігрівом
Джакузі
Для великих родин та компаній
Розміщення домашніх тварин допускається за запитом. Може стягуватися плата.
Сауна
СПА
Тренажерний зал

Переваги

На березі моря
Приватність
Сімейний відпочинок

Політика помешкання

Депозит: € 500 (оплачується по прибутті)
Заселення: 16:00 | Виселення: 10:00

Ванні кімнати

1
2
3
4
5
6

Спальні

1
2
3
4
5
6

Відстань до моря

100-200 м

Ціни та доступність

Локація

Задар, Croatia
Вартість: €0.00

Owner

admin

з 2022

Контакти менеджера

Електронна адреса

ukr1@floriantravel.com

Перегляньте інші варіанти