Від:€0.00
0
(0 відгуків)
Запит

Villa InB-0176

0 (Немає відгуків)
Kerobokan, Badung Regency, Bali, Indonesia

Про помешкання

Відстані до:
– Міжнародний аеропорт Нгурах-Рай (Балі): 10 км
– Пляж: 3,5 км

12 чол. макс.
Персонал: 2

  • Послуги:

    • Кінцеве прибирання 20-40 у.о
    • Садівник
    • Прибирання номерів
    • Пральня (за додаткову плату)
    • Масаж (за додаткову плату)
    • Обслуговування басейну
    • Служба безпеки
    • Вітальні напої

Вілла розташована неподалік від центру Семіньяка, лише за 5 хвилин їзди від пляжу.
Приватна обстановка має розкішні зручності та красиво оформлені житлові приміщення. Цей теплий гостинний острів добре підходить для великих груп із 12 осіб. Завдяки 6 люксам, багатим дерев’яним панелям і відкритим стінам у стилі барбакан естетика простору, безсумнівно, унікальна! Його увага до деталей буде доведена під час вашого перебування.

Вілла має шість спалень, по три в кожній з двох окремих вілл. Обидві вілли мають схоже планування: головна спальня нагорі виходить на басейн, а решта дві спальні внизу доступні з тераси біля басейну . Відкрийте скляні двері, щоб вийти прямо на вулицю та подихати свіжим повітрям. Відпочиньте на своїх зручних двоспальних ліжках або подивіться телевізор на телевізорі з плоским екраном, щоб провести день у приміщенні.

У головних спальнях є навіть приватна вітальня зі зручним диваном і телевізором. Спальні оснащені кондиціонерами та окремими ванними кімнатами. Ванні кімнати представляють собою унікальне поєднання різноманітного дизайну з мозаїчними стінами, раковинами з натурального каменю, шафами ручної роботи та кімнатними рослинами.

І Villa 1, і Villa 2 гарантують своїм гостям чудові простори під відкритим небом, де ви можете насолоджуватися свіжим острівним бризом, відпочиваючи в гамаку біля басейну або на шезлонгах біля басейну. Вілла Villa 1 має коридор, який проходить уздовж внутрішньої частини вілли з кріслами-мішками, пишною тропічною флорою та спокійною атмосферою. Знайдіть свій куточок і почитайте або подрімайте. Кожна з вілл має розкішний плавальний басейн, який ідеально підходить для сніданку біля басейну або плавучого сніданку, освіжаючого купання вранці або прийняття сонячних ванн.

Насолоджуйтеся видом на розкішні сади та зелене листя прямо з комфорту вашої вітальні. Кожна з двох житлових зон оформлена з безцінною увагою до деталей, експозицією унікальних творів мистецтва , рослинами, які забезпечують постійний приплив свіжого повітря, яскравими кольорами, що відповідають тематиці острова, і все це знаходиться під стелею з дерев’яними панелями. Для вашої розваги в обох житлових приміщеннях є телевізор із плоским екраном, тож ви можете відпочивати на дивані.

Обідні зони розташовані відразу за сидіннями в кожній із зон загального користування. Вони можуть легко розмістити всіх гостей за сільськими столами ручної роботи з тропічними стільцями. Нарешті, є повністю обладнана сучасна кухня з усім необхідним, щоб приготувати собі або повноцінну їжу, або навіть поблажливу опівночну закуску. Якщо ви купуєте продукти в супермаркеті, ви можете зберігати їх у холодильнику і у вашому розпорядженні буде фільтрована вода.

Чарівна вілла укомплектована уважною командою, яка піклується про гостей і допомагає в управлінні, прибиранні та обслуговуванні вілли. Співробітники можуть допомогти вам спланувати день, давши рекомендації, куди піти, замовивши масаж у закладі та навіть організувавши транспорт, як-от скутери, автомобілі тощо. Ці збори доступні за додаткову плату.

Зручності

Басейн
Безкоштовна парковка
Безкоштовний WiFi

Переваги

Приватність
Сімейний відпочинок

Політика помешкання

Заселення: 15:00 | Виселення: 11:00

Ванні кімнати

1
2
3
4
5
6

Спальні

1
2
3
4
5
6

Ціни та доступність

Локація

Kerobokan, Badung Regency, Bali, Indonesia
Вартість: €0.00

Owner

admin

з 2022

Контакти менеджера

Електронна адреса

ukr1@floriantravel.com

Перегляньте інші варіанти