Від:€0.00 / ніч
0
(0 відгуків)
Запит/Бронювання

Hotel Belvedere Resort & Spa

0/5
Не оцінено (0 відгуків)
Zakopane, Poland

Про готель

Готель Belvedere – Ваш ідеальний вибір для відпочинку в Закопане! Ми пропонуємо унікальні враження в оточенні Татранського національного парку, водночас розташовані недалеко від центру Закопаного. Наш готель є ідеальним місцем для дорослих і дітей, які хочуть спокою і тиші в оточенні гірської природи.

Ідеальний релакс
Готель Belvedere Resort & SPA – це місце з душею, створене з думкою про повний відпочинок. Наша увага до деталей і атмосфера створюють простір мрії для відпочинку. Ми пропонуємо не лише комфортне проживання, а й унікальні враження для душі та тіла. З нами кожен гість знайде спокій і гармонію, а наша команда подбає про задоволення всіх ваших потреб.

Сім’я в Закопане
Це ідеальне місце для відпочинку з родиною, друзями або відпочинку на вихідних. У готелі «Бельведер» Ви проведете незабутню відпустку, чарівні свята та організуєте ділові зустрічі.

Нас відрізняє індивідуальний підхід до кожного гостя, гнучкість у діях, гостинність та вишукана кухня.

Ми пропонуємо широкий вибір номерів і залів з унікальним дизайном і атмосферою, а також ряд атракціонів. У готелі Бельведер Ви зможете відпочити та відпочити від повсякденного життя. Це унікальне місце завдяки інтер’єру та професійному обслуговуванню.

Конференц-зали в самому центрі Закопаного
Наші конференц-зали – ідеальне місце для Вашого ділового заходу. Оснащені сучасним обладнанням і комфортними умовами, вони забезпечать успішне проведення зустрічі в самому серці Татр. Скористайтеся перевагами нашого чудового розташування, щоб організувати конференцію чи тренінг в унікальній атмосфері гірського міста

Критий басейн і сауна
Відкрийте для себе розслаблюючий світ нашого критого басейну та сауни. Ми пропонуємо ідеальне місце для відпочинку та розслаблення після насиченого активністю дня. Басейн із комфортними умовами та різноманітними саунами є чудовим варіантом для тих, хто любить відпочити та оздоровитись. Подаруйте собі момент релаксу в нашій оздоровчій зоні.

Готель Belvedere розміщений за 10 хвилин ходьби від вулиці Крупувки та за 4 км від гірськолижного підйомника Поляна-Шимошкова.

Гірськолижні підйомники поблизу:
Gigant – 750 м
Lipki Ski Lift – 1,3 км

Послуги готелю

WiFi
Басейн
Паркінг
Ресторан
Сауна
СПА
Трансфер
Фітнес зал

Відстань до підйомника

500 і більше

Правила

Заїзд: 14:00
Виїзд: 10:00

Доступні номери

Owner

admin

з 2022